Τέλος η Τζίνα Ματθαίου από τα «Δίδυμα Φεγγάρια»
Media

Τέλος η Τζίνα Ματθαίου από τα «Δίδυμα Φεγγάρια»

Η Τζίνα Ματθαίου αποκάλυψε ότι αποχωρεί από τη σειρά «Δίδυμα Φεγγάρια».

Η Κατερίνα θα λυτρωθεί για όσα έχει τραβήξει ή θα τιμωρηθεί γι’ αυτά που έκανε στο παρελθόν;

«Η Κατερίνα θα υποστεί διάφορα πράγματα αλλά το τέλος θα είναι λίγο άδοξο. Νομίζω η λύτρωση, αν μπορούμε να το πούμε έτσι, θα έρθει με το διωγμό της από το σπίτι, οπότε και επιστρέφει στους γονείς της στην Αγγλία».

Μετανιώνει για τη σχέση της με τον Αντώνη;

«Νομίζω είναι 50-50. Από τη μια μετανιώνει γιατί έκανε ένα μεγάλο βήμα σ’ αυτή τη σχέση αλλά δεν τα παρατάει έτσι εύκολα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση καταλαβαίνει τα λάθη της».

Η Κατερίνα απειλεί ανοιχτά τον Στέργιο ότι θα αποκαλύψει όλες τις πλεκτάνες του. Πώς εξελίσσεται αυτή η κόντρα;

«Η Κατερίνα είναι αρκετά έξυπνη και ξέρει πως να αντιμετωπίσει έναν τέτοιο αντίπαλο, όπως τον Στέργιο. Ξέρει καλά πως αν αποκαλύψει κάτι θα πάρει κι εκείνη η... μπάλα. Επομένως αυτή η σχέση μένει στις... απειλές».

Στο φινάλε του ρόλου σου πηγαίνεις στο σπίτι του Ταξόπουλου, προκειμένου να τους αποχαιρετίσεις. Εκείνη τη στιγμή θα αποκαλύψεις κάτι;

«Όχι. Μετά από αυτά που πέρασε δεν πρόκειται να είναι ποτέ ξανά η ίδια. Αλλά και με αυτά που έκανε στο παρελθόν -σχεδόν- όλοι την έχουν στην μπούκα. Ο μόνος που της φέρεται σωστά είναι ο Φίλιππος. Από την άλλη, ο Αντώνης την έχει ηχογραφημένη, οπότε δεν παίρνει το ρίσκο να πέσει στα μάτια όλων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved