Δίδυμα Φεγγάρια: Μοιραίο τροχαίο και δύσκολες στιγμές
Media

Δίδυμα Φεγγάρια: Μοιραίο τροχαίο και δύσκολες στιγμές

Σε ένα μοιραίο ατύχημα θα εμπλακεί ο Φίλιππος μετά από έναν καυγά με την αγάπη, την οποία συνεχίζει να πολιορκεί ο Στέργιος, ενώ η Ελισάβετ παίρνει αποφάσεις για τη ζωή της.

Ο Στέργιος όχι μόνο δεν δίνει το διαζύγιο στην Αγάπη, αλλά δίνει την καλύτερη παράσταση της ζωής του, προσπαθώντας να την πείσει ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Η Αγάπη, από ενοχές, πέφτει για άλλη μια φορά στην καλοστημένη παγίδα του και φαίνεται να τον πιστεύει, ενώ όλο το οικείο περιβάλλον της προσπαθεί να την αποτρέψει. Η πολιορκία του εξαγριώνει τον Φίλιππο. Εκείνος όμως επιμένει και την αναγκάζει να του δώσει μια απάντηση για το αν θέλει να είναι μαζί. Ο Στέργιος δεν σταματάει να επιμένει με την Αγάπη και τη βάζει σε δίλημμα για το αν είναι πραγματικά ερωτευμένη με τον Φίλιππο.

Ο Φίλιππος τελικά ρίχνει τον εγωισμό του και παίρνει την Αγάπη τηλέφωνο. Το ζευγάρι συναντιέται, αλλά τα πράγματα δεν φαίνονται να φτιάχνουν μεταξύ τους. Μπερδεμένη με όλα, η Αγάπη ψάχνει απαντήσεις για τη ζωή της και αποφασίζει να πλησιάσει την Αλίκη.

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Ελισάβετ συνεχίζεται και δημιουργεί «σκηνή» στον Δημήτρη και τη Σίλα μέσα στο πάρκο, με αφορμή το παιδί... Κι εκεί που όλα φαίνεται να πηγαίνουν απ' το κακό στο χειρότερο στη ζωή της, ο Μπρούνο της προτείνει να φύγουν για πάντα στην Ιταλία μαζί με την Αλίκη και το παιδί. Η Ελισάβετ δέχεται αλλά, πριν φύγει, αποφασίζει ότι ο μοναδικός υπεύθυνος για την πορεία της ζωής της είναι ο μοναχός Αμβρόσιος και πηγαίνει να του το πει. Στο μεταξύ, η Αλίκη αποφασίζει να μετακομίσει από το σπίτι και να μείνει κάπου μόνη της, ώστε η Ελισάβετ να ανεξαρτητοποιηθεί και να φτιάξει τη ζωή της μαζί με τον Μπρούνο. Η Ελισάβετ, όμως, πέφτει από τα σύννεφα, μόλις συνειδητοποιεί ότι η Αλίκη μετακόμισε και κάνει μια επίθεση άνευ προηγουμένου στον μοναχό Αμβρόσιο!

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved