Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους»
Media

Ευαγγελία Αραβανή: «Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους»

Πόσο φοβάται τις κριτικές η Ευαγγελία Αραβανή; Δέχτηκε θετικά σχόλια για την τηλεοπτική της εμφάνιση, αλλά υπάρχουν κάποιοι που λένε ότι διατηρεί μια απόσταση από τους παίκτες.

«Για να μην λέω ψέματα, δεν έχω δει τις κριτικές. Ακούω τα σχόλια από τον κόσμο και τα διαβάζω στα social media. Γενικά ξέρω ότι δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους, άρα δεν με φοβίζει το ότι μπορεί σε κάποιους να μην αρέσω. Επειδή οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα δεν με φόβισε κάτι», λέει στο Tv Έθνος.


Η Δήμητρα Γαλάνη, όταν της ζητήθηκε η άποψή της για τα talent shows, τα χαρακτήρισε μεταξύ άλλων «αισχίστου είδους κρεοπωλεία». Πώς το σχολιάζει η ίδια;
«Δεν θα τις σχολιάσω γιατί ο καθένας έχει τη δική του άποψη για οποιοδήποτε θέμα. Είτε αυτό είναι ένα talent show, είτε είναι πολιτική ή οτιδήποτε άλλο, ο καθένας το βλέπει από τη δική του οπτική γωνία. Οταν έκανα τα πρώτα μου βήματα στον χώρο της μόδας, με είχε βοηθήσει ο διαγωνισμός ομορφιάς του ΑΝΤ1 στον οποίο συμμετείχα. Προσωπικά θεωρώ ότι ένα talent show βοηθάει τα νέα παιδιά και από κει και πέρα εξαρτάται από τον τρόπο με το οποίο θα το διαχειριστεί κανείς. Σίγουρα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα στην Ελλάδα του 2016».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved