Τζούλια Νόβα: Το παιδί μπορεί να περιμένει!
Media

Τζούλια Νόβα: Το παιδί μπορεί να περιμένει!

Eπτά χρόνια έρωτα μετρούν ήδη το κορίτσι του «Τροχού της τύχης» στο Star Τζούλια Νόβα και ο σύντροφός της Γιάννης Μάρκου. Παρ’ όλα αυτά δεν δείχνουν να έχουν κανένα άγχος για την επισημοποίηση του δεσμού τους.

«Γάμος προς το παρόν, όχι, δεν το σκεφτόμαστε» ξεκαθαρίζει η όμορφη παρουσιάστρια και μοντέλο και συνεχίζει: «Ο γάμος θα γίνει όταν θελήσουμε να κάνουμε παιδί. Ευχόμαστε να έρθει να έρθει σε τρία τέσσερα χρόνια. «Δεν το έχω» και τόσο πολύ με τα παιδιά... Είμαι και μοναχοπαίδι, οι φίλες μου δεν έχουν ακόμη παιδιά, οπότε δεν είμαι και πολύ εξοικειωμένη με το κεφάλαιο «μητρότητα»». Τόσο η Τζούλια όσο και ο σύντροφός της, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο του real estate αφιερώνουν χρόνο για τους δυο τους. Πριν από μερικές ημέρες τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στην Κηφισιά να απολαμβάνουν ένα παγωμένο γιαούρτι. Η Τζούλια αν και προσέχει ιδιαίτερα την σιλουέτα της δεν κατάφερε να αντισταθεί σε αυτή τη λιχουδιά μιας και δεν επιτρέπει στον εαυτό της συχνά τέτοιου είδους ατασθαλίες. Πάντα στο πλευρό της ο αγαπημένος της ο οποίος δεν της χαλάει χατίρι. «Είναι εμφανές ότι είμαστε πολύ ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Για να είμαστε συνεχώς μαζί, αυτό φαίνεται... (γέλια). Είμαστε κοντά στα 7 χρόνια μαζί και πλέον έχουμε σταματήσει να μετράμε» λέει η Τζούλια.
Το ζευγάρι ζει σε ένα όμορφο σπίτι στα Βόρεια προάστια. Χαμηλών τόνων άνθρωποι και οι δύο, δεν τρελαίνονται για ξενύχτια: ««Δεν μπορώ να πω ότι μας αρέσει η νυχτερινή διασκέδαση. Βράδυ βγαίνουμε μέσα στον χρόνο, τρεις με τέσσερις φορές. Μας αρέσει να βγούμε ήσυχα για καφέ, φαγητό, σινεμά ή κάτι άλλο πολύ χαλαρό...» λέει η Τζούλια στη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved