Σπύρος Χαριτάτος: «’Νουµεράκιας’ δεν υπήρξα ποτέ γιατί ξέρω πού µπορούν να σε οδηγήσουν τα νούµερα»
Media

Σπύρος Χαριτάτος: «’Νουµεράκιας’ δεν υπήρξα ποτέ γιατί ξέρω πού µπορούν να σε οδηγήσουν τα νούµερα»

Για το κατά πόσο τον έχουν καθορίσει ως επαγγελματία τα νούμερα τηλεθέασης στην τηλεόραση αλλά και για τα όχι και τα ναι που χρειάστηκε να πει στην καριέρα του για να πάει μπροστά, μιλάει ο Σπύρος Χαριτάτος!

Είστε «νουµεράκιας»;

Όταν το τηλεοπτικό σύµπαν έχει αφοσιωθεί στα νούµερα µοιάζει προκλητικό και παρεξηγήσιµο να πεις κάτι αντίθετο. «Νουµεράκιας» δεν υπήρξα ποτέ γιατί ξέρω πού µπορούν να σε οδηγήσουν τα νούµερα. Οι µετρήσεις είναι διαδικασία εµπορικού ενδιαφέροντος, όχι ποιοτικού. Αλλά συνηθίζουµε να τα βάζουµε όλα σε έναν σάκο πανικού ή ενθουσιασµού χωρίς να κάνουµε τις απαραίτητες, λογικές ή τεχνικές διακρίσεις ως άνθρωποι της τηλεόρασης, που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είµαστε πιο προσεκτικοί σε αυτά από το κοινό στο οποίο απευθυνόµαστε.

Τα «ναι» ή τα «όχι» που είπατε στην καριέρα σας σάς πήγαν µπροστά;

Εκτός από το ηθικό, που είναι αδιαπραγµάτευτο, καθένας λέει τα «ναι» ή τα «όχι» που κατά βάθος του επιτρέπουν οι συνθήκες επιβίωσής του και οι οικογενειακές του υποχρεώσεις. Υπάρχουν και περιπτώσεις εξόφθαλµης τηλελαγνείας, οι οποίες είναι κατανοητές. Στο υπάρχον τηλεοπτικό τοπίο είναι δυσδιάκριτο σε εµένα το «µπροστά» ή το «πίσω» στην καριέρα ή τι εννοούµε καριέρα, ώστε να µπορώ να απαντήσω µε σαφήνεια.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved