Η ζωή του… βαρόνου και οι μηνύσεις
Media

Η ζωή του… βαρόνου και οι μηνύσεις

Ο Αντρές Παρά Μεντίνα, ο πρωταγωνιστής της σειράς του Star, «Pablo Escobar», ξεκίνησε ως ερασιτέχνης στα 11 χρόνια του και θεωρείται ο… «Κολομβιανός Μάρλον Μπράντο». 

Γεννήθηκε το 1977 στην πόλη Κάλι της Κολομβίας. Το γεγονός ότι τον αποκαλούν Μάρλον Μπράντο του έχει προκαλέσει προβλήματα, καθώς η οικογένεια του Μπράντο έχει κάνει μηνύσεις!

Ο «βαρόνος της κοκαΐνης», Pablo Escobar ήρθε στη ζωή του ηθοποιού το 2012, απογείωσε την καριέρα του και του χάρισε πολλές διακρίσεις.

«Ήταν συναρπαστικό να προσεγγίζεις μια προσωπικότητα πολυεπίπεδη, γεμάτη αντιφάσεις. Δεν είχα ιδέα για τις σχέσεις του με τον αθλητισμό, με την κατασκευή ιδρυμάτων, με τον νόμο και τους πολιτικούς. Δεν είχα ιδέα για τη δύναμη που είχε ή ότι ήταν υπεύθυνος για τόσες πολλές επιθέσεις. Παθιάστηκα με τον ρόλο. Επί τρεις μήνες άκουγα καθημερινά τη φωνή του, προσπαθούσα να αντιγράψω τα διάφορα τικ που είχε, τον τρόπο που περπατούσε, που κράταγε το ποτήρι του, που καθόταν».

Τα γυρίσματα της σειράς ήταν εξαντλητικά: «Όταν τελειώσαμε, πρώτα έκρυψα όλα τα βιβλία που αναφέρονταν στη ζωή του Εσκομπάρ, μετά έκανα ένα μπάνιο με αρωματικά κεριά, και στη συνέχεια έφυγα για ένα διάστημα από τη χώρα».

«Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μισούν τον Εσκομπάρ και άλλοι τόσοι, που τον αγαπούν βαθιά. Ήταν ένας τέλειος γιος, τέλειος σύζυγος, τέλειος πατέρας, ο οποίος όμως μπορούσε να προκαλέσει μεγάλο τρόμο. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένας άνθρωπος μπορεί να είναι στοργικός πατέρας και την ίδια στιγμή να ανατινάζει ένα αεροπλάνο γεμάτο επιβάτες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved