Πυρετός στα κανάλια: Οι προετοιμασίες για τα σόου, οι σταρ και το στοίχημα της νέας σεζόν!
Media

Πυρετός στα κανάλια: Οι προετοιμασίες για τα σόου, οι σταρ και το στοίχημα της νέας σεζόν!

Σε έκρηξη αδρεναλίνης µε µεγάλες επενδύσεις σε πολυδάπανα ψυχαγωγικά σόου οδηγούνται τα κανάλια την προσεχή σεζόν, µε στόχο να διεκδικήσουν µια ισχυρή θέση στο υπό διαµόρφωση νέο σκηνικό.

Μετά την είσοδο του star και του ΣΚΑΪ στον «χορό» των µεγάλων προγραµµάτων, η ελληνική τηλεόραση πάει για ρεκόρ καθώς η συνολική συγκοµιδή για την επόµενη τηλεοπτική χρονιά αριθµεί συνολικά επτά σόου: πέντε µουσικά τάλεντ σόου, ένα χορευτικό και ένα δράσης-επιβίωσης. Στην επιθετική «αφύπνιση» των αντιπάλων του, ο ΑΝΤ1 απαντά µε την απόφαση να βγάλει δύο σόου ταυτόχρονα στην αρχή της σεζόν, προκειµένου να υπερασπιστεί την ηγετική θέση του στον χώρο: το «Rising star» µε παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα και το «Dancing all star» µε τη Δούκισσα Νομικού (κάθε Παρασκευή και Κυριακή, αντίστοιχα).
Με στόχο να προλάβει το «The Voice» στο Star, ο ΑΝΤ1 ξεκίνησε ήδη επαφές µε τον Αντώνης Ρέμος και τη Δέσποινα Βανδή, οι οποίοι φέρονται θετικοί για συµµετοχή στο νέο τάλεντ σόου, ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτοµα για να «κλείσει» η κριτική επιτροπή. Το «Rising star» είναι το πιο διαδραστικό τάλεντ σόου, καθώς ψηφίζει µόνο το τηλεοπτικό κοινό και τα αποτελέσµατα της live ψηφοφορίας εµφανίζονται σε real time σε ειδικό «τοίχο» 16 µέτρων, που θα πιάνει απ’ άκρη σε άκρη τη σκηνή του σόου. Ήδη ξεκίνησε αγώνας δρόµου για να προλάβουν µέσα σε τρεις µήνες να στήσουν ένα εντελώς νέο σόου µε µεγάλες τεχνικές απαιτήσεις, όπως η κατασκευή του τεράστιου σκηνικού αλλά και η δηµιουργία ειδικού application. Για το δεύτερο µισό της σεζόν, ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει να παρουσιάσει και τρίτο σόου. Το επικρατέστερο σενάριο είναι να βγει και πάλι το «Your Face Sounds Familiar» αλλά σε εκδοχή all star, δηλαδή µε τους καλύτερους των προηγούµενων κύκλων.
Σε αναβρασµό και το Star που, αν και δεν έχει ανακοινώσει επίσηµα το «The voice», ξεκινά προεργασία. Την παραγωγή και το στήσιµο του σόου έχει αναλάβει η εταιρεία τουρκικών συµφερόντων Acum Media, στην οποία µετέχουν πρώην στελέχη του ΑΝΤ1 αλλά και του Mega. Σύµφωνα µε πληροφορίες της real, στην εταιρεία εντάχθηκε ο επί πολλά χρόνια διευθυντής του τµήµατος ψυχαγωγικού προγράµµατος του Mega, Μιχάλης Σούπος, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο του project manager τόσο για το «The voice» όσο και για το «Survivor», που προορίζεται για το δεύτερο µισό της σεζόν. Την ίδια στιγµή, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τον δεύτερο κύκλο του «Χ Factor» µε τον Σάκη Ρουβά, που θα βγει στον αέρα τον Φεβρουάριο του 2017, ενώ το φθινόπωρο αναµένεται το παιδικό τάλεντ σόου «Junior Music Stars» µε τον Γιώργο Θεοφάνους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved