«Cinéλθετε»:Επιστρέφει το Σάββατο στον ΣΚΑΪ
Media

«Cinéλθετε»:Επιστρέφει το Σάββατο στον ΣΚΑΪ

«Cinéλθετε» μια... διαφορετική εκπομπή για σινεμά με τον Διονύση Ατζαράκη επιστρέφει το Σάββατο 16 Ιουλίου στις 19.15 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

“Πόσες φορές σας έχει τύχει να μπείτε σε ένα bar, να βρείτε αμέσως την καλύτερη θέση, να παραγγείλετε με ύφος ένα ουίσκι και ως εκ θαύματος ο bartender να σας σερβίρει την αγαπημένη σας μάρκα;”
“Να πατήσετε βιαστικά μερικά τυχαία κουμπιά στο πληκτρολόγιο του laptop ενώ σας καταδιώκουν με 280χλμ την ώρα και να χακάρετε... το πεντάγωνο;
Να ζουμάρετε σε μια φωτογραφία από τα μαθητικά σας χρόνια, τότε που οι κάμερες των κινητών έβγαζαν κάτι ανάμεσα σε φωτογραφία και φθαρμένη ελαιογραφία του 19ου αιώνα και παρόλα αυτά να φαίνεται τέλεια και η παραμικρή λεπτομέρεια;
Ποτέ...; Ούτε σε εμάς.”
Τέτοια πράγματα όμως είναι καθημερινότητα στις ταινίες και ο Διονύσης Ατζαράκης αυτό το Σάββατο στο Cineλθετε μας δείχνει από πού ακριβώς βγήκε η φράση “ Αυτά συμβαίνουν μόνο στις ταινίες”
Επίσης το Game of thrones επιστρέφει και ο Jorah Mormont εκτός από κάποια δερματικά προβλήματα και ότι έχει γίνει συνώνυμο του friendzone στο λεξικό της Khaleesi , περνάει δύσκολες στιγμές στα γραφεία της παραγωγής και η ζωή του κρέμεται από μία κλωστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved