Κωμικοτραγικές καταστάσεις θα ζήσει η Μαρία Φιλίππου
Media

Κωμικοτραγικές καταστάσεις θα ζήσει η Μαρία Φιλίππου

Κωμικοτραγικές καταστάσεις θα ζήσει η Μαρία Φιλίππου αυτόν τον επόμενο χειμώνα.

Ο ρόλος της στη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου» της επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Η ηρωίδα της, η Αιμιλία ύστερα από πολλά χρόνια θα μάθει πως μεγάλωνε ως γιο της ένα ξένο παιδί, αφού όταν γέννησε, της δόθηκε λάθος μωρό στο μαιευτήριο.

«Πρόκειται για μια κωμωδία κολομβιανής παραγωγής, με αρχικό τίτλο «Nuevo rico Nuevo povero» προσαρμοσμένη στα ελληνικά δεδομένα. Τη διασκευή του σεναρίου υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο ταλαντούχος Γιάννης Βασιλειάδης. Θα μετέχουμε πολλοί αγαπημένοι συνάδελφοι νομίζω ότι ξεκινάει ένα όμορο ταξίδι. Αισθάνομαι ευλογημένη και τυχερή, γιατί η δουλειά αυτή έχει όλες τις προδιαγραφές να γίνει επιτυχία, πράγμα το οποίο και εύχομαι. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι κινούνται πια τα νήματα στη μυθοπλασία κι έχουν αρχίσει να γυρίζονται ελληνικά σίριαλ» τόνισε στην Espresso.

«Κάνω την Αιμιλία, η οποία είναι Κύπρια. Η άποψη μου είναι ότι στην περίοδο της κρίσης που διανύουμε οι άνθρωποι που δυσκολεύτηκαν να προσαρμοστούν είναι εκείνοι που επένδυσαν σε υλικά αγαθά. Για να καταφέρεις να ανέβεις τον ανήφορο ο μόνος τρόπος είναι να γυρίσεις πίσω στις ρίζες σου. Να κάνεις βουτιά μέσα σου και να πάρεις τα πράγματα από την αρχή. Εγώ σε αυτή τη σειρά επί της ουσίας γυρίζω στις ρίζες μου κι αυτό μου αρέσει πολύ. Ποτέ δεν απαρνήθηκα την καταγωγή μου και ήμουν από τους πρώτους που μίλησαν την κυπριακή διάλεκτο στην ελληνική τηλεόραση, αρχικά στους "Απαράδεκτους" και μετά στο 'Εμείς κι εμείς"» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved