Τάμτα: «Ο Γιώργος είναι διαφορετικός από μένα, αλλά τον έχω αγαπήσει πολύ»
Media

Τάμτα: «Ο Γιώργος είναι διαφορετικός από μένα, αλλά τον έχω αγαπήσει πολύ»

Στην πατρίδα της, τη Γεωργία, η Τάμτα ήταν κριτής στο X Factor δύο τηλεοπτικές σεζόν, μάλιστα τη μία φορά ο παίκτης της αναδείχτηκε νικητής. Στενοχωρήθηκε που στο ελληνικό X Factor κανένας από τους παίκτες της δεν έφτασε στον τελικό;

«Δεν στενοχωρήθηκα για μένα! Ειλικρινά, δεν έχω τέτοια θέματα Ακόμα και αν έμενα χωρίς παίκτη στα τελευταία πέντε lives, δεν θα το θεωρούσα προσωπική μου αποτυχία Κάθε talent show είναι απρόβλεπτο. Δεν σημαίνει πως τα παιδιά που δεν έφτασαν στον τελικό δεν άξιζαν. Ήθελα, όμως, πολύ η Τάνια να βρίσκεται στον τελικό γιατί το άξιζε. Και η ίδια το ήθελε, για αυτό και έκλαψε τόσο πολύ το βράδυ της αποχώρησης της», λέει στο People.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Γιώργος Θεοφάνους στα lives ήταν αιχμηρός στα σχόλια του, ακόμα και με τους υπόλοιπους κριτές. Ήρθε ποτέ σε δύσκολη θέση; «Ήταν λιγότερο αιχμηρός-από προηγούμενα shows. Η αλήθεια είναι πως θα μπορούσε να με φέρει σε δύσκολη θέση, αλλά αυτό δεν συνέβη γιατί δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Ο Γιώργος είναι διαφορετικός από μένα, αλλά τον έχω αγαπήσει πολύ. Τον καταλαβαίνω και τον ερμηνεύω σωστά, γιατί είμαστε και οι δύο Αιγόκεροι. Θα με πείραζε μόνο αν με έθιγε σε προσωπικό επίπεδο. Πολλές φορές δεν καταλάβαινα καν πως «μου την είχε πει». Αφού τελείωνε η εκπομπή, με ρωτούσαν οι δικοί μου άνθρωποι αν είχα τσατιστεί μαζί του και έλεγα «μα γιατί;». Όσες φορές το κατάλαβα, το αντιμετώπισα με χιούμορ. Ο Γιώργος ξέρει πολύ καλά να κάνει τηλεόραση -ίσως καλύτερα από όλους μας εκεί-, αλλά δεν είχε δίπλα του «ψαράκια» που έπεφταν εύκολα στο δόλωμα! Εγώ είμαι ο τύπος που ή θα δώσω μια έξυπνη απάντηση ή θα χαμογελάσω για να το αφήσω να περάσει. Δεν θα μπω στη διαδικασία να προκαλέσω»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved