Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor»
Media

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας «The Bachelor»

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της κωμωδίας «The bachelor», του νέου και πολλά υποσχόμενου σκηνοθέτη Αντώνη Σωτηρόπουλου, η οποία αποτελεί τη νέα συμπαραγωγή των καναλιών Novacinema και θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες το φθινόπωρο.  

Εκκλησίες, γραφεία κηδειών, μπουζούκια, νοσοκομεία και strip club είναι μερικά από τα σημεία στα οποία πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα της ταινίας με δεκάδες συντελεστές και ένα καστ πολύ γνωστών και ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει το πιο ανατρεπτικό χρονικό ενός bachelor party.

Το σενάριο υπογράφει η γνωστή, από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, σεναριογράφος Ρένα Ρίγγα και αποτελεί το πρώτο της εγχείρημα στον κινηματογράφο. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ερμηνεύουν ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και το cast συμπληρώνουν οι: Αποστόλης Τότσικας, Κατερίνα Γερονικολού, Τόνια Σωτηροπούλου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Αγορίτσα Οικονόμου, Λευτέρης Ελευθερίου, Ευτυχία Φαναριώτη, Κατερίνα Τσάβαλου και πολλοί άλλοι. Το soundtrack της ταινίας υπογράφουν οι Goin’ Through και Otherview.

Η υπόθεση περιστρέφεται γύρω από τον επικείμενο γάμο ενός ζευγαριού. Ένα λάθος της νύφης, φέρνει ξανά μαζί τέσσερις φίλους της καταστροφής. Πέντε άντρες ανεβαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να τα γκρεμίσουν όλα! Ένας πεθερός μπαίνει σε μια νεκροφόρα με σκοπό να σκοτώσει έναν έρωτα. Μια παλιά ερωμένη χορεύει ταγκό με τις αναμνήσεις της. Ένας γάμος που ματαιώνεται και μια σχέση που ξεκινάει με το πέπλο της νύφης ν’ ανεμίζει στον αέρα της ανεξαρτησίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved