Μουτσινάς για Βερύκιο: «Ο Δήμος έπεσε σε λάθος»
Media

Μουτσινάς για Βερύκιο: «Ο Δήμος έπεσε σε λάθος»

Ο Δήμος Βερύκιος στην εκπομπή Happy Day είχε πει πως ο Νίκος Μουτσινάς θα επιστρέψει στον Alpha μόνος ως ... τουρίστας.

Ο παρουσιαστής από την πλευρά του απάντησε στον Δήμο Βερύκιο με τον δικό του τρόπο.
- Σε στεναχώρησαν αυτά που ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος, τέλη Ιουνίου, ότι «η πόρτα του Alpha δεν μπορεί να ξανανοίγει» και ότι «μόνο ως τουρίστας μπορείς να έρθεις στο κανάλι»;
«Να με στενοχωρήσει γιατί; Έχω αναφέρει κι εγώ πράγματα για ανθρώπους που μετά είπα «τι λέω τώρα;». Όταν δεν ξέρεις ακριβώς και υποστηρίζεις αυτό που πιστεύεις, μπορεί να πέσεις σε λάθος. Αυτό συνέβη με τον Δήμο. Ή μπορεί όντως να συνέβαινε αυτό και μετά κάτι ν’ άλλαξε, να μεταβλήθηκε η πραγματικότητα και να μην τον ενημέρωσαν δεν ξέρω τι έγινε. Επειδή, όμως, κι εγώ έχω πει πράγματα στο πλαίσιο μιας εκπομπής για άλλους, έχει σταματήσει να με ενοχλεί τι λένε για μένα εδώ και πάρα πολλά χρόνια» είπε στο Πρώτο Θέμα.
-Ήσουν χαρούμενος πέρυσι στο «Πρωινό Σου Κου»;
«Από τη μισή σεζόν και έπειτα, ναι. Λόγω, όμως, δικού μου ψυχολογικού προβλήματος με τη μητέρα μου συνέβη αυτό στην αρχή, όχι λόγω της εκπομπής. Έχω γελάσει πάρα πολύ μ την Μπεκατώρου, είναι καρατσίρκο, την ευχαριστώ γιατί πραγματικά με στήριζε πάρα πολύ αυτή τη χρόνια. Είναι πολύ ευαισθητοποιημένη στο θέμα «χάνω γονιό» και η ίδια και ήταν πάρα πολύ δίπλα μου. Αυτό ήταν πιο σημαντικό από τη συνεργασία μας στον αέρατης εκπομπής. Χάρηκα επίσης που κάναμε μετά και το YFSF, στο οποίο πέρασα υπέροχα και μου άρεσε που είδα και τη Μαρία να ανθεί σε αυτό!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved