«Στην Κουζίνα με τον Άρη» τι θα δούμε;
Media

«Στην Κουζίνα με τον Άρη» τι θα δούμε;

Ο Άρης Τσανακλίδης και η εκπομπή «Στην Κουζίνα με τον Άρη» επιστρέφουν και κάνουν πρεμιέρα για φέτος, την Κυριακή 24 Ιουλίου στις 19:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη εκπομπή επιστρέφει με καινούργια επεισόδια τον Ιούλιο και κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές τα απογεύματα της Κυριακής. Με αφετηρία την κουζίνα στο Θησείο, ο Άρης ξεκινάει κάθε φορά και ένα νέο ταξίδι με σκοπό να ανακαλύψει τα γαστρονομικά μυστικά κάθε περιοχής.

Αυτή την Κυριακή, μυκονιάτικες γεύσεις δίνουν έναν καλοκαιρινό αέρα στην κουζίνα του Άρη. Ο σεφ, Χρήστος Τσάβες βρίσκεται στο Θησείο και φτιάχνει ταλιατέλες με ραγού, ένα λαχταριστό πιάτο για όλα τα γούστα. Όμως, όλη η μαγεία του καλοκαιριού βρίσκεται στο ''νησί των ανέμων'' και ο Άρης ταξιδεύει στη Μύκονο. Εκεί συναντά καταξιωμένους σεφ, ξεναγείται σε φημισμένα εστιατόρια, γνωρίζει μοναδικά τοπικά προϊόντα και δοκιμάζει εξαιρετικά γλυκά. Το γευστικό ταξίδι όμως, δεν σταματά εδώ.

Εύκολη συνταγή με λουκάνικο συνδυασμένο με μπύρα, πρωτότυπη συνταγή με τόνο και κοπανιστή Μυκόνου, είναι μερικές μόνο από τις συνταγές που θα απολαύσετε με θέα το Αιγαίο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved