Γιάννης Αϊβάζης: «∆εν ήθελα να κάνω στην τηλεόραση πράγµατα τα οποία κορόϊδευα»
Media

Γιάννης Αϊβάζης: «∆εν ήθελα να κάνω στην τηλεόραση πράγµατα τα οποία κορόϊδευα»

Για τον νέο ρόλο που έχει αναλάβει εδώ και λίγο καιρό ως παρουσιαστής στην εκπομπή «Πρωινούλι» του Epsilon ως παρουσιαστής, κάνοντας κάτι που απέχει αρκετά από την υποκριτική μιλάει ο Γιάννης Αϊβάζης.

Πώς αποφασίσατε να συµπαρουσιάσετε µια καθηµερινή εκποµπή;

∆εν ήταν πρωτόγνωρο για εµένα. Έκανα και την «Παταγονία» του Survivor. Βέβαια αυτό είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από πολλή σκέψη. Συζητήσαµε αυτά που ήθελα εγώ και αυτά που ήθελε το κανάλι και καταλήξαµε σε συνεργασία.

Ποιες ήταν οι δεύτερες σκέψεις σας;

Σίγουρα να µην κάνω κάτι το οποίο δεν µε αντιπροσωπεύει. ∆εν ήθελα να κάνω πράγµατα τα οποία κορόιδευα. Αυτά κυρίως, αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που σε κάνουν να µη θέλεις να κάνεις κάτι.

Τόσο εσείς όσο και η σύζυγός σας έχετε σχολιαστεί αρκετές φορές σε εκποµπές. Όταν εσείς πρέπει να σχολιάσετε κάποιον...

∆εν σχολιάζω. ∆εν κατακρίνω τον σχολιασµό γιατί για κάποιους ανθρώπους αυτό είναι η δουλειά τους. Εγώ δεν µπαίνω σ’ αυτή τη διαδικασία γιατί δεν µου αρέσει να σχολιάζω. Θα πω τη γνώµη µου, αλλά µέχρι το όριο που έχω θέσει εγώ.

Φοβηθήκατε µήπως παραµελήσετε την υποκριτική λόγω της παρουσίασης;

Όχι, γιατί ήδη έχω υπογράψει για µια σειρά. Πάντα έκανα θέατρο. Υπάρχουν διάφορες τηλεοπτικές προτάσεις και για εµένα και για τη Μαρία. Ο καθένας σ’ αυτή τη ζωή βάζει προτεραιότητες. Η δική µου προτεραιότητα είναι η υποκριτική. Αυτό σπούδασα και αυτό κάνω. Και παρουσίαση, κάτω από κατάλληλες συνθήκες που θα θέλω εγώ, πολύ ευχαρίστως!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved