Πέτρος Πολυχρονίδης: «Ντρέπομαι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς»
Media

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Ντρέπομαι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς»

Πολλοί είναι εκείνοι που συγκρίνουν τον Πέτρο Πολυχρονίδη με τον Χρήστο Φερεντίνο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Τι απαντά ο ίδιος;

«Ακόμα και με τον Γιώργο Πολυχρονίου με παρομοιάζουν, αφού έκανε πρώτος εκείνος τον «Τροχό». Πολύ κολακευτικά τα ακούω όλα αυτά, τιμή μου! Ξέρεις, ντρέπομαι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς, γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν τεράστια καριέρα. Εγώ ακόμα, ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι. Κάτσε να υπάρχω στον χώρο τα επόμενα 10 χρόνια και μετά έλα να τα πούμε. Ο κόσμος είναι ενθουσιώδης και μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υφίσταται κιόλας. Αγαπώ πολύ αυτούς τους παρουσιαστές και τους σέβομαι. Από εκεί και πέρα, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει στο μέλλον.

Όταν παρουσίαζα αθλητικό ρεπορτάζ κι έτρεχα στα γήπεδα, ανάμεσα σε κροτίδες, χούλιγκαν, καθίσματα στον αέρα, ούτε που σκέφτηκα ποτέ ότι θα υπάρξει η μέρα που ο κόσμος θα με σταματά στο δρόμο και θα μου μιλούν για το παιχνίδι. Και σου μιλάω για ηλικίες από 8 μέχρι 95 ετών παππού, που με έπιασε χθες στο δρόμο και μου μιλούσε... Ε, λοιπόν, τι άλλο να ζητήσω από τη ζωή;», λέει ο ίδιος στο Down Town Κύπρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved