Δείτε τον Ανδρέα Γεωργίου να δίνει συνέντευξη σε μεγάλο κανάλι του Περού!
Media

Δείτε τον Ανδρέα Γεωργίου να δίνει συνέντευξη σε μεγάλο κανάλι του Περού!

Συνέντευξη στο América Televisión, ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια του Περού όπου βρίσκεται μαζί με μέρος του καστ του «Μπρούσκο» και συνοδοιπόρο την Ελένη Βαΐτσου έδωσε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο σκηνοθέτης, παραγωγός, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, μάλιστα, έστειλε και την αγάπη του στις Περουβιανές θαυμάστριές του και μάλιστα στην τοπική γλώσσα όταν η δημοσιογράφος του ζήτησε να τους στείλει το δικό του μήνυμα. «Σας αγαπώ» τους είπε σε... άπταιστα ισπανικά, γελώντας και δείχνοντας πραγματικά χαρούμενος.
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και έχουμε πολλές δραστηριότητες εδώ. Είμαστε εδώ και κάνουμε γυρίσματα». Ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για τα άμεσα σχέδιά του τόνισε: «Είμαι σε διακοπές και από τα γυρίσματα του Μπρούσκο και όταν επιστρέψω θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου». Όσο για την παραμονή του στο Περού ο ηθοποιός είπε: «Είναι υπέροχη εμπειρία. Είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι εδώ και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία. Νιώθω ότι θέλω να εξερευνήσω τη χώρα». Δείτε παρακάτω το βίντεο με τη συνέντευξή του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved