Τα «Αποκαλυπτικά» μας αποχαιρετούν από… Κύπρο!
Media

Τα «Αποκαλυπτικά» μας αποχαιρετούν από… Κύπρο!

Τελευταίο Σαββατοκύριακο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά». Η ψυχαγωγική εκπομπή του Ε ρίχνει αυλαία από... Κύπρο!

Διαβάστε την ανακοίνωση του σταθμού:
«Η Νο 1 εκπομπή του Σαββατοκύριακου «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ» που σημειώνει την υψηλότερη τηλεθέαση στην ζώνη του Σαββατοκύριακου φτάνοντας το 37,2% συνεχίζοντας να είναι ο Leader της τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου έναντι όλων των σταθμών Εθνικής Εμβέλειας και παρουσιαστή τον αγαπημένο στο τηλεοπτικό κοινό Μένιο Φουρθιώτη, ετοιμάζει βαλίτσες για Κύπρο το Σαββατοκύριακο 30 & 31 Ιουλίου 2016 καθώς φτάσαμε όλοι μαζί την εκπομπή που τόσο πολύ στηρίξατε και αγαπήσατε στο τέλος της για την φετινή τηλεοπτική σεζόν.... και επειδή μας αγαπήσατε, μας αγκαλιάσατε και μας βάλατε μέσα στα σπίτια σας δηλαδή μας πραγματοποιήσατε το πιο όμορφο όνειρο μας...
Για τρίτη συνεχόμενη τηλεοπτική σεζόν η εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ με τον Μένιο Φουρθιώτη έχουν κερδίσει τους τηλεθεατές και έχουν γίνει η αγαπημένη συνήθεια τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον μέσο τηλεθεατή, που στο
σύνολο της και συγκεκριμένα στην κατηγορία ΓΥΝΑΙΚΕΣ 25+ το ποσοστό έφτασε έως 60,7% ενώ στην κατηγορία ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ 15-44 και 25+ το ποσοστό ανέβηκε στο 61,2% κατά την διάρκεια της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.
Για να αποχαιρετήσουμε αυτή την χρονιά με όμορφες αναμνήσεις θα τα πούμε ζωντανά
από την Κύπρο αυτό το τελευταίο Σαββατοκύριακο 30 και 31 Ιουλίου στις 13:50....Ζωντανά
από την όμορφη Κύπρο μας σε απευθείας μετάδοση από το EPSILONTV στην Ελλάδα και
ζωντανά από το CAPITALTV»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved