Χριστιάνα Μούζουρα: «Είχα μεγάλο άγχος αν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω υποκριτικά»
Media

Χριστιάνα Μούζουρα: «Είχα μεγάλο άγχος αν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω υποκριτικά»

Έγινε μια πολύ μεγάλη οντισιόν για να επιλέξουν οι συντελεστές των «Δίδυμων Φεγγαριών» τον πρωταγωνιστικό δίδυμο ρόλο Ελισάβετ - Αγάπης. Πώς πήρε τελικά τον ρόλο η Χριστιάνα Μούζουρα;

«Πράγματι έγινε μια μεγάλη οντισιόν στην οποία πήρα μέρος. Δεν ήξερα ότι ήταν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, υπήρχαν και άλλοι ρόλοι και έτσι πήγα στην ακρόαση. Οι πρώτες οντισιόν πραγματοποιήθηκαν σε Κύπρο και Ελλάδα και ακολούθησαν τρεις ακόμη πάντα με πιο περιορισμένο αριθμό ατόμων. Τελικά με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή για να μου ανακοινώσουν πως θα είμαι στην τελική οντισιόν μαζί με μια ακόμη κοπέλα. Την επόμενη μέρα με κάλεσε ο Ανδρέας Γεωργίου για να συναντηθούμε. Στο ραντεβού με τους συντελεστές των «Δίδυμων Φεγγαριών» μου ανακοίνωσαν πως παίρνω τον ρόλο της Αγάπης και της Ελισάβετ»

Ποια ήταν η αντίδρασή της;
«Πραγματικά δεν το πίστευα! Ακόμη και όταν πραγματοποιήθηκε η φωτογράφηση με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη Χριστίνα Παυλίδου δεν το είχα ακόμη συνειδητοποιήσει. Δεν σου κρύβω πως είχα μεγάλο άγχος αν θα μπορέσω να αντεπεξέλθω υποκριτικά στον ρόλο», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved