Γιάννης Αϊβάζης: «Ο τηλεθεατής δεν χρειάζεται τη γνώμη μου σε θέματα κουτσομπολιού»
Media

Γιάννης Αϊβάζης: «Ο τηλεθεατής δεν χρειάζεται τη γνώμη μου σε θέματα κουτσομπολιού»

Για την εμπειρία του με το πρωινό ξύπνημα λόγω της εκπομπής στο Ε αλλά και πώς διαχειρίζεται το γεγονός ότι πρέπει να σχολιάζει τα πρόσωπα της showbiz, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Αϊβάζης.

Πώς τα πας με το πρωινό ξύπνημα και με το «Πρωινούλι» στο ΕTV;
«Εννοείται ότι δεν είμαι πρωινός τύπος. Μόνο για τη δουλειά ξυπνώ νωρίς, για τα πρωινά γυρίσματα. Κατά καιρούς είχα δεχτεί προτάσεις για την παρουσίαση εκπομπής. Η αλήθεια είναι ότι με το «Πρωινούλι» οι άνθρωποι του ΕTV με κυνήγησαν και θεώρησα ότι αυτό που μου ζητήθηκε θα μπορούσα να το κάνω. Ήταν, άλλωστε, προσωπική πρόκληση το να συμμετάσχω σε μια πρωινή εκπομπή»


Είναι από τους ανθρώπους που δεν μασούν τα λόγια του και ο σχολιασμός της σοουμπίζ δεν είναι από τα αγαπημένα του θέματα, γιατί έχει δει την προσωπική του ζωή να βάλλεται από αυτό. Πώς το χειρίζεται;

«Αν με παρακολουθήσει κανείς στην εκπομπή, θα διαπιστώσει ότι ουσιαστικά αυτό που δεν μου αρέσει να μου κάνουν δεν το κάνω. Δεν σχολιάζω κάποιον προσωπικά. Το να πω τη γνώμη μου σε κάτι που αφορά στην επικαιρότητα είναι ένα διαφορετικό θέμα. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο μόνιμος τσακωμός με τη δημοσιογραφική ομάδα, ειδικά με τον Γιώργο Μπέζα, με τον οποίο διαφωνούμε συνεχώς. Ο τηλεθεατής δεν χρειάζεται τη γνώμη μου σε θέματα κουτσομπολιού», λέει στην Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved