Παγκόσμια αποκλειστικότητα Έλληνα που κάνει το γύρο του κόσμου
Media

Παγκόσμια αποκλειστικότητα Έλληνα που κάνει το γύρο του κόσμου

Μία αποκλειστική συνέντευξη πήρε Έλληνας δημοσιογράφος και κάνει το γύρο του κόσμου. Μάλιστα έγινε πρώτη είδηση στο Reuters.

Στο δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε ο πρόεδρος του καθεστώτος στη Συρία Μπασάρ αλ Άσσαντ κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής αποστολής του στη Δαμασκό.
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης γίνεται ο πρώτος Έλληνας δημοσιογράφος που καταφέρνει να κάνει συνέντευξη με τον Άσαντ κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Συρία, την ώρα που το Ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη σφαγή του καθολικού ιερέα στη Νορμανδία της Γαλλίας.

Ο πρόεδρος Άσαντ είπε στον Έλληνα δημοσιογράφο μεταξύ άλλων: «Αν αυτοί ( οι τρομοκράτες ) θέλουν να επιστρέψουν στην κανονική ζωή και να καταθέσουν τα όπλα , θα πάρουν αμνηστία ... Έχουμε κάνει αυτό για ... χρόνια νομίζω. Πόσο μάλλον τη νίκη της χώρας στον πόλεμο ...». Και τόνισε: «Δεν είναι για τη νίκη μου ... Το πιο σημαντικό πράγμα είναι η νίκη του συριακού λαού , διότι είναι ένας πόλεμος που διεξάγεται εναντίον του συριακού λαού» . Επίσης είπε: «H Αμνηστία είναι ... μια καλή επιλογή για να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους που πήραν τα όπλα για διαφορετικούς λόγους για να επιστρέψουν στην κανονική ζωή ... να πάει σε πολιτικούς θεσμούς , ... να προσέλθουν στις κάλπες , ... για να πάει για κάθε είδους πολιτικά μέτρα που διατίθενται σε οποιαδήποτε χώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved