Η Φωτεινή Μπαξεβάνη μιλά για τη συνύπαρξη της μετά από 17 χρόνια με την Καίτη Κωνσταντίνου
Media

Η Φωτεινή Μπαξεβάνη μιλά για τη συνύπαρξη της μετά από 17 χρόνια με την Καίτη Κωνσταντίνου

Υπήρξαν κολλητές στα «Εγκλήματα», ως «Πέπη» και «Σωσώ», και τώρα,17 χρόνια μετά, η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Καίτη Κωνσταντίνου ετοιμάζονται να ενώσουν και πάλι τις καλλιτεχνικές δυνάμεις τους.

Οι δυο τους θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές», σε σενάριο Άννας Χατζήσοφία και σκηνοθεσία Φωτεινής Κοτρώτση. Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στην Κύπρο στις 22 Αυγούστου.

«Με τη Φωτεινή Κοτρώτση είχαμε συνεργαστεί στην παραγωγή "Εντιμότατοι κερατάδες" και είχαμε περάσει υπέροχα. Έτσι, χάρηκα πολύ όταν μου πρότεινε τον ρόλο της Τζένης, μιας μπριόζας κομμώτριας, που είναι άψογη επαγγελματίας και έχει μια αδυναμία στη ζωή της: την κόρη της. Στη ζωή της μπαίνει τυχαία η Αντζι (Καίτη Κωνσταντίνου), με την οποία γίνονται φίλες καρδιάς. Η Αντζι της εμπιστεύεται ότι ζει ένα δράμα, καθώς πρέπει να συγκατοικήσει με τον πρώην άνδρα της κόρης της (Λεωνίδας Καλφαγιάννης) και τα εγγόνια της, καθώς η θυγατέρα της (Αννα Μονογιού) λείπει στο εξωτερικό για δουλείες και τους στέλνει συνάλλαγμα» λέει σε καθημερινή εφημερίδα, η Φωτεινή Μπαξεβάνη και συμπληρώνει: «Το μόνο που αγνοούμε και οι δυο είναι ότι η κόρη μου είναι η νυν αγαπημένη του πρώην γαμπρού της».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved