Όλες οι λεπτομέρειες για την νέα σειρά του Star
Media

Όλες οι λεπτομέρειες για την νέα σειρά του Star

Η Άννα Χατζησοφιά επιστρέφει στην τηλεόραση με μία κωμική σειρά, μέσα τη συχνότητα του Star, καθώς και με ένα δυνατό πρωταγωνιστικό καστ. 

Η σειρά «Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές» σκηνοθετείται από την Φωτεινή Κοτρώτση. Πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Καίτη Κωνσταντίνου, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο Άρης Σερβετάλης, η Φωτεινή Μπαξεβάνη, η Άννα Μονογιού, η Μένια Μαθιουδάκη, ο Γιάννης Πάτσης, ο Βασίλης Ντάρμας, η Μαρίλια Χαρίδημου και ο Μιχάλης Μουστάκας.

Το σίριαλ θα προβάλλεται ταυτόχρονα σε Ελλάδα και Κύπρο ενώ τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου στην Κύπρο.

Υπόθεση

Τι συμβαίνει όταν ένας χωρισμένος πατέρας αναγκάζεται να συγκατοικήσει με την πρώην πεθερά του, όσο η μητέρα των παιδιών του λείπει σε «ταξίδι για δουλειές;» Και τι μπορεί να κάνει όταν εκείνη, που τον αντιπαθεί φρικτά και υπήρξε η αιτία του χωρισμού του, γίνεται φίλη με τη μητέρα της τωρινής του αγαπημένης, ενώ ο «κολλητός» του ζει στον δικό του, μαγικό κόσμο; Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης θα υποδυθεί τον Χρήστο, έναν άντρα ο οποίος θα αναγκαστεί να ζήσει με την άλλοτε πεθερά του (Καίτη Κωνσταντίνου), όταν η μητέρα των παιδιών του (Αννα Μονογιού) μετακομίσει στο εξωτερικό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παράλληλα, θα πρέπει να προσέχει τη 14χρονη κόρη του (Μαρίλια Χαρίδημου), αλλά καινά καταλάβει τον 15χρονο γιο του (Βασίλης Ντάρμας), ο οποίος είναι ιδιοφυΐα στο σχολείο. Ο μοναδικός που μπορεί να τον κάνει να ξεχάσει τα προβλήματα του είναι ο καλός του φίλος Μάρκος (Άρης Σερβετάλης), ένας περίεργος τύπος που έχει φιλοσοφήσει τη ζωή. Ο Χρήστος χωρίζει τη γυναίκα του και ερωτεύεται μία νέα κοπέλα (Μένια Μαθιουδάκη), κόρη μιας ιδιόρρυθμης κομμώτριας (Φωτεινή Μπαξεβάνη). Ωστόσο, η πεθερά του είναι καλή φίλη με την κομμώτρια, και κάπου εκεί αρχίζουν κωμικές καταστάσεις, που υπόσχονται άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved