Νέα ανατροπή στον προγραμματισμό των μεγάλων projects. ΑΝΤ1 και Star διεκδικούν το ίδιο πλατό!
Media

Νέα ανατροπή στον προγραμματισμό των μεγάλων projects. ΑΝΤ1 και Star διεκδικούν το ίδιο πλατό!

Νέα ανατροπή στον προγραμματισμό των μεγάλων projects μεταξύ ΑΝΤ1 και Star, φέρνει δύο show να διεκδικούν το ίδιο... πλατό!

Συγκεκριμένα, το «Rising star» και το «The Voice», εξαιτίας των αναγκών των παραγωγών τους, μπορούν να «φιλοξενηθούν» από το συγκεκριμένο στούντιο στα «Κάππα» των Σπάτων. Ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε το «The Voice» να βγαίνει στον αέρα του Star τον Οκτώβριο. Όμως, το promo για το The Voice μόλις ξεκίνησε, με αποτέλεσμα να έχει μείνει «πίσω» σε συμμετοχές.

Παράλληλα, υπάρχουν και καθυστερήσεις στην εκτέλεση της παραγωγής, ενώ ο Μιχάλης Σούπος, που μετακόμισε από το Μega για να στήσει το concept τελικά δεν παρέμεινε, αφού η τουρκική εταιρεία φαίνεται ότι θέλει να έχει τον πρώτο λόγο. Όλη αυτή η αλλαγή, από τη μία κάνει καλό στο show, που θα ετοιμαστεί με περισσότερη άνεση, από την άλλη, όμως, το μεταθέτει για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Τότε όμως, ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει το... «Rising Star» από το ίδιο πλατό (οι εγκαταστάσεις στα «Κάππα» έχουν δύο μεγάλα πλατό, αλλά το ένα καλύπτει τις προϋποθέσεις για μουσικά shows). Το κανάλι μάλιστα, φαίνεται να έχει «καπαρώσει» το συγκεκριμένο στούντιο γι αυτές τις ημερομηνίες, αφού το φθινόπωρο ετοιμάζεται να βγάλει το «All Star Dancing (από το άλλο μεγάλο πλατό των «Κάππα»). Τον γρίφο θα κληθούν να λύσουν τα στελέχη των δύο σταθμών, που έτσι κι αλλιώς δεν θα ήθελαν να βγάλουν ταυτόχρονα στον αέρα ομοειδή talent shows.

Πηγή: Freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved