Η «σφαγή» του Πρωινού
Media

Η «σφαγή» του Πρωινού

Εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν γίνονται αλλαγές στο τηλεοπτικό σκηνικό.

Κόσμος πάει, κόσμος έρχεται, ενώ παρουσιαστές δεν αλλάζουν μόνο ζώνη, αλλά και κανάλι.

Η Κατερίνα Καινούργιου από την νέα σεζόν θα μας λέει «καλημέρα» από την συχνότητα του Ε στις 7 το πρωί. Η εκπομπή θα ολοκληρώνεται στις 10 και οι υπεύθυνοι του σταθμού συζητούν με πρόσωπα που θα πλαισιώνουν την παρουσιάστρια. Σύμφωνα με το Secret, η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι αγχωμένη, αφού έχει εμπιστοσύνη τόσο στους ανθρώπους του καναλιού όσο και στον εαυτό της. Έτσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα έχει αντίπαλο και στο ψυχαγωγικό κομμάτι, αφού μέχρι πρότινος είχε απέναντί της μόνο ενημερωτικές εκπομπές.


Στον ΑΝΤ1 τώρα, το «Πρωινό» θα συνεχιστεί με την Φαίη Σκορδά στο τιμόνι, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής εάν ο Γιώργος Λιάγκας θα βρίσκεται στην εκπομπή ή όχι. Ο παρουσιαστής είχε εκφράσει την επιθυμία του να σταματήσει από την εκπομπή και να κάνει κάτι άλλο. Έτσι, οι υπεύθυνοι του καναλιού εξέτασαν σοβαρά την επιθυμία του και ήδη αναζητούν ένα concept που θα είναι στα μέτρα του και θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση, αφού το συμβόλαιό του αναφέρει ότι πρέπει να εμφανίζεται καθημερινά. Το σίγουρο είναι πως θα παρουσιάσει το «Rising Star».


Από την άλλη πλευρά, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μετακομίζουν σε καθημερινή βάση 10-1 που σημαίνει ότι το πρωινό του ΑΝΤ1 θα έχει δύσκολο αντίπαλο, αφού στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης τα πήγαν πολύ καλά.


Τέλος, το Star δεν επιθυμεί να ενεργοποιήσει στην πρωινή ζώνη 7-10 που θα είχε την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, με αποτέλεσμα η Πόπη Τσαπανίδου να παραμείνει στην θέση της και η Ζήνα Κουτσελίνη ενδέχεται να ξεκινάει στις 12.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved