Παυλίνα Μαυρή: «Κανείς δεν περίμενε ότι το Μπρούσκο θα προβαλλόταν σε τόσες χώρες»
Media

Παυλίνα Μαυρή: «Κανείς δεν περίμενε ότι το Μπρούσκο θα προβαλλόταν σε τόσες χώρες»

Η Παυλίνα Μαυρή σε συνέντευξή της μίλησε για το «Μπρούσκο» και την πορεία του στο εξωτερικό.

Όταν πριν τρία χρόνια είχες ενταχθεί στο δυναμικό του «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1, μπορούσες να φανταστείς αυτή την ξέφρενη πορεία, ιδιαίτερα στο εξωτερικό;

Από την αρχή, όλοι ήμασταν πάρα πολύ θετικοί. Αντιλαμβανόμασταν πως ήταν μια τηλεοπτική σειρά με δυναμική. Πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ καλό το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, νομίζω πως κανείς δεν περίμενε ότι σήμερα θα προβαλλόταν σε τόσες χώρες.

Έχεις δει τον εαυτό σου… μεταγλωττισμένο;

Εδώ δεν μπορώ να τον δω όταν μιλά ελληνικά. Αισθάνομαι περίεργα. Το κάνω αναγκαστικά, όμως, για να μπορώ να βελτιώνω τα λάθη μου.

Ο μικρός σου γιος είναι δυόμισι ετών. Άρα, έμεινες έγκυος λίγο μετά το ξεκίνημα της πρώτης σεζόν;

Ναι. Είχα λείψει για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Έκλεισα στη σειρά και λίγο αργότερα έμαθα ότι ήμουν έγκυος. Δεν σου κρύβω πως ήμουν λίγο σκεφτική εκείνο το διάστημα, καθώς βρήκα δουλειά μετά από δυο χρόνια και γνώριζα πως το «Μπρούσκο» ήταν μια τεράστια ευκαιρία για μένα. Η πρώτη που αντιλήφθηκε πως κάτι με προβλημάτιζε ήταν η Πανίτσα Χατζηαράπη –διευθύνουσα παραγωγής- η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε τον Ανδρέα Γεωργίου και τη σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου. Όταν το έμαθαν, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν: «Είσαι χαζή; Τι σκας; Μαζί θα μεγαλώσουμε το μωρό σου. Θα είναι το Μπρουσκάκι μας». Όλοι ήταν άψογοι απέναντί μου και με βοήθησαν.

Πριν το «Μπρούσκο», δηλαδή, δεν έκανες κάτι άλλο;

Έκανα κάποιες guest εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές και κάποιες θεατρικές παραστάσεις. Δεν πρόλαβα, όμως, να το ψάξω ιδιαίτερα, γιατί στην ηλικία των 24 ετών έμεινα έγκυος στο πρώτο μου παιδί και ήθελα να μείνω δίπλα στον γιο μου.

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved