Πού αναφέρεται η Κάβουρα όταν λέει: «Κρατάω τα καλά και σβήνω τα άσχηµα, γιατί… φουντώνω»
Media

Πού αναφέρεται η Κάβουρα όταν λέει: «Κρατάω τα καλά και σβήνω τα άσχηµα, γιατί… φουντώνω»

Πυρ και... μανία είναι η Βίκυ Κάβουρα με τις προηγούμενες δουλειές της στις οποίες δεν πληρώθηκε. Η ηθοποιός η οποία ετοιμάζεται για τη δυναμική επιστροφή της μέσα από τη σειρά «Προδοσίες», δηλώνει στενοχωρημένη και αδικημένη. Διαβάστε το ξέσπασμά της... 

Τηλεοπτικά τι ετοιµάζεις; Έµαθα πως θα σε δούµε στη σειρά «Προδοσίες» του ΣΚΑΪ.

Έχω κάνει µια σειρά θετικών συζητήσεων, αλλά δεν έχει κλειδώσει ακόµα κάτι. Θέλω πολύ να ξανακάνω τηλεόραση, αφού την αγαπώ και µε σύστησε στο πλατύ κοινό από το σίριαλ Το αμάρτημα της μητρός μου του Αλέξανδρου Ρήγα.

Τι έχεις κρατήσει από εκείνη τη σειρά;

Έχω γλυκές αναµνήσεις... Πικράθηκα για το άδοξο «πάγωµά» της και οργίστηκα που ακόµα µου χρωστάνε λεφτά, αλλά ήταν η παρθενική µου εµφάνιση και µε αγκάλιασαν όλοι ζεστά. Κρατάω τα καλά και σβήνω τα άσχηµα, γιατί... φουντώνω! Είναι άδικο να µένεις απλήρωτος.

Θα πήγαινες σε κάποιο τάλεντ σόου;

Μου είχαν προτείνει δύο φορές να πάω στο «Your face sounds familiar», αλλά δεν µπόρεσα να είµαι εκεί γιατί είχα ανειληµµένες υποχρεώσεις και έπειτα ένα πρόβληµα υγείας που µε κράτησε µακριά. Μου αρέσει, όµως, πολύ αυτό το σόου των µεταµορφώσεων και ίσως το κάνω στο µέλλον.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved