Μάνος Βουλαρινός-Πέτρος Νικολάου: Δύο τύποι… «Ό,τι να ‘ναι»
Media

Μάνος Βουλαρινός-Πέτρος Νικολάου: Δύο τύποι… «Ό,τι να ‘ναι»

Ο Μάνος Βουλαρινός και ο Πέτρος Νικολάου είναι δύο τύποι «Ό,τι να ’ναι». Οι παρουσιαστές της οµώνυµης σατιρικής εκποµπής του ΣΚΑΪ μιλούν για όλα και για όλους...

Ποιος σας τηλεφώνησε και σας ζήτησε να µην ασχοληθείτε ξανά µαζί του;

M.Β.: ∆υστυχώς, είναι τόσο τσιγκούνηδες που δεν τηλεφωνούν. Συνήθως βάζουν κάποιον από το υπηρετικό τους προσωπικό να µας πει «µια γνώµη, µια φιλική άποψη, βρε αδερφέ». Έχει πλάκα και θα θέλαµε να το κάνουν συχνότερα.

Π.Ν.: Είναι αλήθεια πως δεν µας τηλεφωνούν. Χρησιµοποιείται περισσότερο η µέθοδος των κύκλων. Όχι η µέθοδος «βλέπω κύκλους», που θα ήταν και η πιο ταιριαστή για τους περισσότερους, αλλά διαρροές του τύπου «µα, είπατε αυτό γι’ αυτόν;». Πάντως, το τηλέφωνο είναι πράγµα παλιό και ξεπερασµένο. Αποφάσισα να σηκώνω από εδώ και στο εξής µόνο Facetime. Καλοκαίρι είναι, να πάρουµε και το µάτι µας.

Ποιος είναι το απόλυτο είδωλο για εσάς;

Μ.Β.: Ο Πάκης ο Παυλόπουλος. Ο άνθρωπος που έφτασε στο πιο υψηλό αξίωµα της χώρας µε µοναδικό του ταλέντο την ευκολία µε την οποία γίνεται παιδί για τα θελήµατα πρωθυπουργών. Ο Πάκης είναι η ενσάρκωση του ελληνικού ονείρου: δεν έχει σηµασία πόσο ανίκανος είσαι, γιατί ακόµα και ο πιο άχρηστος Έλληνας µπορεί µια µέρα να γίνει Πρόεδρος.

Π.Ν.: Ο Γιώργος ο Παπανδρέου. Είναι βράδια που τον βλέπω και στον ύπνο µου. Αυτός ο συνδυασµός Φόρεστ Γκαµπ και Ρανταπλάν τον κάνει αξιαγάπητο. Θα έλεγα πως τον κάνει και αξιοζήλευτο, αν συνυπολογίσει κανείς πως µε αυτά τα χαρακτηριστικά στον βασικό του εξοπλισµό εξελέγη πανηγυρικά πρωθυπουργός της χώρας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved