Τέτα Καμπουρέλη: «Θα ήθελα να συνεργαστώ κάποια στιγμή με την Ελένη Μενεγάκη»
Media

Τέτα Καμπουρέλη: «Θα ήθελα να συνεργαστώ κάποια στιγμή με την Ελένη Μενεγάκη»

Η Τέτα Καμπουρέλη εξέφρασε σε συνέντευξή της την επιθυμία να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη.

Με ποια παρουσιάστρια, που δεν έχεις δουλέψει, θα ήθελες να συνεργαστείς;

Στην τηλεοπτική πορεία μου είχα την τύχη να κάνω πολύ καλές συνεργασίες με πολύ καλούς παρουσιαστές και παρουσιάστριες. Αυτή όμως που θα ήθελα να συνεργαστώ κάποια στιγμή είναι η Ελένη Μενεγάκη. Είναι από τις γυναίκες που μου βγάζουν απίστευτα θετική ενέργεια, η οποία πιστεύω μαζί με τη δική μου θα αποτελούσε τον απόλυτο συνδυασμό.

Πώς είναι η ζωή σου μετά την τρομακτική νύχτα που έζησες στο σπίτι- σου με τους ληστές;

Είναι ένα γεγονός που προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, όσο δύσκολο κι αν είναι. Αυτές οι σκηνές δεν σβήνουν από το μυαλό, δυστυχώς, όσος καιρός κι αν περάσει. Υπάρχουν φορές που είμαι σπίτι και πιάνω τον εαυτό μου να φοβάται, γιατί εκεί βίωσα όλο αυτό. Ωστόσο, η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να ξαναμπείς στους ρυθμούς της. Το «Πρωινούλι» ήρθε αμέσως μετά από αυτό το συμβάν και με βοήθησε πολύ, γιατί ξέφευγε το μυαλό μου. Δούλευα πολύ, περνούσα καλά και δεν προλάβαινα να σκεφτώ πολλά πολλά. Ήταν σαν ψυχοθεραπεία για μένα.

Τι απάντηση δίνεις σε όσους κατέκριναν την επιθυμία σου να υποδυθείς την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει, δεν είμαι εγώ εκείνη που θα υποδείξω σε κάποιον τι πρέπει και τι δεν πρέπει να σκεφτεί. Εγώ, απλά, εξέφρασα μια πραγματική μου επιθυμία. Μπορεί σε κάποιους να μην άρεσε, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι γι’ αυτό.

Πώς αντέδρασες στο άκουσμα του κοψίματος της εκπομπής «Καλημερούδια»;

Δεν νομίζω ότι επρόκειτο περί «κοψίματος» της εκπομπής. Όλοι οι συντελεστές έκαναν πολύ καλή και προσεγμένη δουλειά. Η τηλεθέαση, όπως έδειχναν οι μετρήσεις, ήταν αρκετά υψηλή. Το κόψιμο της εκπομπής ήταν καθαρά για οικονομικούς λόγους. Το θεωρώ αναμενόμενο, μιας και τα παιδιά δεν μπορούσαν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα της καθημερινότητας τους κι έπρεπε να κοιτάξουν το μέλλον τους.

Πηγή:Freddo

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved