«Συμμαθητές»: Ανατροπές και νέα πρόσωπα θ’ αλλάξουν τις ζωές των ηρώων
Media

«Συμμαθητές»: Ανατροπές και νέα πρόσωπα θ’ αλλάξουν τις ζωές των ηρώων

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του τρίτου κύκλου της σειράς Συμμαθητές.

Στο πρώτο επεισόδιο μπαίνει η μητέρα της Μαριάννας, η οποία όχι μόνο φέρνει τα πάνω κάτω αλλά θα παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα και την υποδύεται η Λουκία Παπαδάκη.
Θα στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση απαγωγής, ώστε να μπορέσει να γυρίσει στην Ελλάδα από τη μακρινή Αργεντινή! Πώς θα συμβεί αυτό; Ο Ανδρέας θα θελήσει να βρει «όπλα» για να πολεμήσει την Ίριδα, που τον εκβιάζει ότι είναι έγκυοι στο παιδί του και τον χώρισε από τη Μαριλένα. Έτσι, για να... χτυπήσει τη δαιμόνια Ίριδα, θα βρεθεί μαζί με τον Παύλο και τη Βάλια στην Αργεντινή. Ένα ταξίδι που θα ανατρέψει τα πάντα. Κι αυτό γιατί η μητέρα της Μαριλένας ζει!
Ο Ανδρέας και ο Παύλος θα την ανακαλύψουν σε ένα διάσημο μπαρ έξω από Μπουένος Άιρες, το «Fortes Fortuna». Εκεί τραγουδάει η μητέρα της Μαριλένας με το καλλιτεχνικό όνομα «Princessa». Το μπαρ αυτό ανήκει τον Ερνέστο, από τον οποίο δανείστηκαν χρήματα η Ίριδα και ο θείος της. Η Ιωάννα, όπως είναι το αληθινό της όνομα, τους εξηγεί τι συνέβη, το πώς έφυγε από την Ελλάδα και προέκυψε η ιστορία με τον ψεύτικο θάνατο της, η οποία έγινε από ανάγκη γιατί κινδύνευε... Οι δύο άνδρες σύμφωνα με το Λοιπόν θα προσπαθήσουν να βγάλουν την Ιωάννα από τη χώρα, αλλά δεν θα είναι τόσο εύκολο... Κι αυτό γιατί η Ιωάννα είναι φυλακισμένη σε μια απομονωμένη έπαυλη, με ισχυρή προστασία.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved