Τι δήλωσαν οι παρουσιαστές του «Όμορφου κόσμου» στο finale της εκπομπής
Media

Τι δήλωσαν οι παρουσιαστές του «Όμορφου κόσμου» στο finale της εκπομπής

Την τελευταία ημέρα του δικού τους «Όμορφου κόσμου» πέρασαν σήμερα οι παρουσιαστές της εκπομπής, με τον καθένα, λίγο πριν τους τίτλους τέλους, να χαιρετά μέσω της κάμερας με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, τους τηλεθεατές που στάθηκαν δίπλα στην.. όμορφη πεντάδα αυτή τη δύσκολη τηλεοπτικά σεζόν.


«Αισθάνομαι κάπως περίεργα, χειρότερα απ' ό,τι ξεκινήσαμε. Φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά αλλά αυτό δεν μας πτόησε, δεν το βάλαμε κάτω. Την αγάπη σας τη νιώθαμε καθημερινά, ανεξάρτητα από το πρώτος, δεύτερος ή τρίτος. Ποτέ δεν ακούσαμε το παραμικρό για τη δουλειά που κάναμε, γιατί ήταν αξιοπρεπέστατη. Ελπίζουμε να περάσατε καλά μαζί μας. Δεν τελειώνει τίποτα. θα κλείσουμε με αισιοδοξία. Δεν θέλουμε μιζέρια και απαισιοδοξία. Εμείς θα τα ξαναπούμε, είτε από το Mega είτε από άλλο κανάλι» δήλωσε ο Νίκος Παπαδάκης ενώ η Κατερίνα Καινούργιου με δάκρυα στα μάτια είπε: «Ήταν πραγματικά ένα τεράστιο όνειρο αυτό που έγινε φέτος. Δεν θα μπορούσα να το φανταστώ ποτέ. Ευχαριστώ για την αγάπη σας και συγγνώμη για την απειρία μου. Όλα τα σχόλια μου έκαναν καλό, τα καλά και τα άσχημα που άκουσα».

Όσο για την υπόλοιπη παρέα, η Δούκισσα Νομικού ανέφερε: «Όλο αυτό που έζησα ήταν ένα μαγικό και όμορφο ταξίδι. Ήταν ένα όνειρο για μένα. Εγώ βρήκα φέτος τον όμορφό μου κόσμο, ελπίζω και εσείς με εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με βοήθησε να είμαι εδώ», ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αρκέστηκε στο να δηλώσει: «Από κει που δεν μας πίστευε κανένας μάς πήραν και μας έκαναν αυτό που εμπιστευτήκατε και βάζατε στο σπίτι σας καθημερινά. Να 'στε καλά και να βρισκόμαστε».
Σε λίγο διαφορετικό κλίμα κινήθηκε η Μαρία Αραμπατζή η οποία είπε: «Άκουσα πολλά όπως ότι έχω αυτό το "ενημερωτικό" και δεν μπορώ να χορέψω και να τραγουδήσω. Δεν πειράζει. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μας και όλο τον κόσμο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved