Μαντώ Γαστεράτου: «Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν φέτος»
Media

Μαντώ Γαστεράτου: «Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν φέτος»

Για τη συμμετοχή της στο Joy, τον λόγο που δεν πήγε καλά η εκπομπή αλλά και την πρόταση από την εκπομπή της Ελένης, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαντώ Γαστεράτου.

Πέρσι ήσουν και στο Joy στον ΑΝΤ1. «Ναι, μαζί με τη Ράνια Θρασκιά. Δεν την ήξερα και μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι ήρθε η ίδια και με προσέγγισε στο πάρτι του ομίλου λέγοντας μου: «Γεια σου, Μαντώ, είμαι η Ράνια και θα συνεργαστούμε φέτος». Ένας καλόκαρδος και πολύ ειλικρινής άνθρωπος. Πολύ θετική»

Γιατί δεν πήγε καλά το Joy; «Άλλαξε πολλές φορές ώρα μετάδοσης, και αυτό έπαιξε τον ρόλο του. Από κει και πέρα θεωρώ πως ο κόσμος το «χόρτασε» το Joy. Όταν είχε βγει έκανε ένα τεράστιο «μπαμ» και ο κόσμος το συζητούσε έντονα. Μετά οι θεατές ήθελαν το κάτι παραπάνω. Μάλλον λοιπόν κουράστηκε ο κόσμος»

Δέχθηκες πρόταση από την Ελένη Μενεγακη για να είσαι στο πάνελ της εκπομπής της; «Δεν θα μιλήσω ανοιχτά για αυτό, όμως θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου για τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν φέτος»

Πώς έγινε αυτή η πρόταση; «Μου ζήτησαν να περάσω από εκεί να κάνω κάστινγκ, όπως και έγινε»

Η απάντηση σου ήταν αρνητική; «Όχι, αλλά όταν έχεις κάποια πράγματα, κάποιες προτάσεις πάνω στο τραπέζι, μοιραία καλείσαι να επιλέξεις», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved