Καταιγιστικές εξελίξεις στον 4ο κύκλο του «Μπρούσκο» - Το μωρό που θα φέρει το δίλλημα
Media

Καταιγιστικές εξελίξεις στον 4ο κύκλο του «Μπρούσκο» - Το μωρό που θα φέρει το δίλλημα

Νεκτάριος και Αλεξάνδρα για αρκετό καιρό έζησαν έναν έρωτα όλο πάθος, χωρίς να υπολογίζουν αν η σχέση τους θα μαθευτεί.

Δεν μπορούσαν να πνίξουν όσα ένιωθαν και οι κρυφές τους, καθημερινές συναντήσεις όλο και πλήθαιναν. Ωστόσο, όταν η Μαρίνα, η πρωτότοκη κόρη του Νεκτάριου, είχε το ατύχημα με το άλογο, εξαιτίας του οποίου έμεινε ανάπηρη, όλα άλλαξαν. Ο άντρας, για χάρη της και της ψυχικής γαλήνης της, αποφάσισε να αφήσει στο παρελθόν όσα τους χωρίζουν με τη Δήμητρα και να κάνουν άλλη μία προσπάθεια, ώστε ως ζευγάρι να σταθούν στο πλευρό της Μαρίνας.

Η μοίρα, όμως, είχε άλλα σχέδια... Η Αλεξάνδρα έμαθε πως περιμένει το παιδί του Νεκτάριου και όλα άλλαξαν. Πλέον, η κοπέλα έπρεπε να διαχειριστεί τόσο τα νέα δεδομένα στη ζωή του όσο και το ότι ήταν αναγκασμένη να περάσει εντελώς μόνη την απαιτητική περίοδο της εγκυμοσύνης, μιας και οι υποχρεώσεις του αγαπημένου της τον κρατούσαν συνεχώς μακριά.

Στο τελευταίο επεισόδιο του 3ου κύκλου, η Αλεξάνδρα έφερε στη ζωή ένα αγοράκι. Ο Νεκτάριος, ωστόσο, δεν ήταν παρών στη γέννηση του, καθώς είχε ακολουθήσει τη Δήμητρα και τους αδελφούς του στην Κρήτη. Η απογοήτευση της κοπέλας ήταν μεγάλη, παρότι, όταν τηλεφώνησε στον πατέρα του παιδιού τπς για να του πει τα χαρμόσυνα νέα, λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς χαράς.

Στον 4ο κύκλο, το μωρό, το οποίο ο Νεκτάριος λατρεύει, τον φέρνει και πάλι ενώπιον ενός μεγάλου διλήμματος: να χωρίσει τπ Δήμητρα, με την οποία μένουν κάτω από την ίδια στέγη από συμβιβασμό, πληγώνοντας όμως τη Μαρίνα, ή να ζήσει με την Αλεξάνδρα, με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος. Ο νεαρός είναι διχασμένος, καθώς η αγαπημένη του μεγαλώνει ολομόναχη το μωρό τους. Μάλιστα, είναι π πρώτη φορά που νιώθει τόσο έντονα συναισθήματα. Από την άλλη πλευρά, η Αλεξάνδρα, γνωρίζοντας πολύ καλά εξαρχής πως το να αλλάξουν τα δεδομένα και να χωρίσει ο Νεκτάριος ήταν δύσκολο, δεν τον πιέζει για τίποτα. Η ζωή της όλη είναι το μωρό που γέννησε και προσπαθεί να κάνει το πάντα για εκείνο
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved