Ευγενία Σαμαρά:  Όσα αποκάλυψε για τους «9 μήνες»
Media

Ευγενία Σαμαρά: Όσα αποκάλυψε για τους «9 μήνες»

Η Ευγενία Σαμαρά θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά «9 μήνες».

Ο πρώτος κύκλος της καθημερινής σειράς «9 Μήνες» στην οποία πρωταγωνιστείς ολοκληρώθηκε και το σίριαλ θα συνεχιστεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
«Καταρχάς, χαίρομαι που συνεχίζεται η σειρά. Από πολλές απόψεις. Επειδή θα έχω δουλειά, που είναι δύσκολο αυτή την εποχή, και επειδή μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένα Θεωρώ ότι είχε ακόμη πράγματα να δώσει. Οπότε δεν φοβάμαι ότι θα κουράσει ή θα «κάνει κοιλιά» ο δεύτερος κύκλος. Έχει δράση, υπάρχει σασπένς που χρειάζεται σε καθημερινό σίριαλ. Αυτό έχει ενδιαφέρον και για τους ηθοποιούς γιατί όταν επαναλαμβάνονται και δεν εξελίσσονται οι ιστορίες, γίνεται βαρετό»

Ο χαρακτήρας που υποδύεσαι, η Δάφνη, είναι μια μάχιμη αστυνομικός, ιδιαίτερα δυναμική. Πέρυσι αντιμετώπισε πολλές και δύσκολες καταστάσεις. Η νέα σεζόν πού τη βρίσκει;
«Η Δάφνη βασανίστηκε πέρυσι. Είναι ένας χαρακτήρας δυναμικός που δεν το βάζει εύκολα κάτω. Νομίζω ότι μέσα της είναι πολύ ευαίσθητη, ζορισμένη και ανασφαλής. Το γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς τη μητέρα της της δημιούργησε μεγάλη ανασφάλεια .Έτσι τη νιώθω. Στη δεύτερη σεζόν καλείται πάλι να αντιμετωπίσει δύσκολες καταστάσεις. Ενώ έχει συγχωρήσει τον άντρα που αγαπάει, τον Ανδρέα, αντιμετωπίζουν πάλι προβλήματα Αυτήν τη φορά έχουν κοινό μέτωπο. Έχει βρει τη μητέρα της, την έχει πάρει κοντά της και θα ζήσουν μαζί. Επίσης στη ζωή της εμφανίζεται ένα οκτάχρονο παιδί με το οποίο έχει δεθεί πολύ, θέλει να το κρατήσει κοντά της, να το υιοθετήσει. Έχουν πεθάνει οι γονείς του και εκείνη πρέπει να το προστατεύσει καθώς έχει πληροφορίες όη το κυνηγούν. Γενικά η Δάφνη θέλει να δημιουργήσει οικογένεια αλλά τα πράγματα δεν πάνε πάντα κατ' ευχήν. Μέσα σε αυτή την κατάσταση θα μπει στη ζωή του ζευγαριού ένα τρίτο πρόσωπο. Ο Δημήτρης που τον υποδύεται ο Μέμος Μπεγνής θα πολιορκήσει τη Δάφνη, θα προσπαθήσει να κυνηγήσει τον Ανδρέα. Αρχικά έρχεται για να γράψει · ένα άρθρο σχετικά με τις επιτυχίες του τμήματος. Αυτό γνωρίζουν όλοι. Έχει όμως άλλους σκοπούς και τον έχουν στείλει υψηλά ιστάμενα πρόσωπα. Διεκδικεί τη Δάφνη και φαίνεται ότι την ερωτεύετα» είπε στο tvέθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved