Ευγενία Σαμαρά: Μιλά για τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου της σειράς «9 μήνες»
Media

Ευγενία Σαμαρά: Μιλά για τις εξελίξεις του δεύτερου κύκλου της σειράς «9 μήνες»

Για τη σειρά «9 μήνες» στην οποία πρωταγωνιστεί και πώς εξελίσσεται η σχέση της με τον τηλεοπτικό της πατερά, Νίκο Γαλανό, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ευγενία Σαμαρά.

«Η Δάφνη έχει συγχωρήσει τον πατέρα της. Ζούνε μαζί με τη μητέρα της και προσπαθούν να δουν πώς αυτός ο μεγάλος έρωτας που έζησαν στο παρελθόν θα σταθεί στο παρόν. Δεν θα είναι εύκολο. Στην αρχή της σειράς η Δάφνη χαίρεται με αυτή την κατάσταση γιατί σαν παιδάκι ονειρευόταν πάντα την πραγματική της οικογένεια. Ο πατέρας της όμως δεν είναι πια ερωτευμένος, έχει στρέψει αλλού την προσοχή του. Από την άλλη η θετή της μητέρα τιμωρείται για όλα όσα έχει κάνει. Παρ’ όλα αυτά θα βρει τον τρόπο να εκδικηθεί», λέει στο Tv Έθνος.

Όσο για το τι πρόκειται να συμβεί με το «κύκλωμα» στον δεύτερο κύκλο;
«Αν και οι άνθρωποι του κυκλώματος έχουν μπει στη φυλακή και η δράση του έχει σταματήσει, βλέπουμε στην πορεία ότι έχουν μείνει κάποια «κεφάλια» τα οποία δεν γνωρίζαμε. Θα μας απασχολήσει και τη δεύτερη σεζόν το κύκλωμα γιατί πλέον εκτός από την τοκογλυφία θα απλώσει τα πλοκάμια του και σε άλλες παρανομίες».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved