Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Νιώθω τυχερή που µου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω τηλεόραση»
Media

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Νιώθω τυχερή που µου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω τηλεόραση»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ως δημοσιογράφος ξεκίνησε από τα έντυπα και μόλις τα τελευταία χρόνια κάνει τηλεόραση. Η ίδια μιλάει για τις διαφορές που συνάντησε σε κάθε χώρο όπου εργάστηκε, για την αναγνωρισιμότητα και πόσο αυτή άλλαξε τη ζωή της αλλά και το κατά πόσο χρειάστηκε να υποκριθεί στον επαγγελματικό της χώρο.

Προέρχεστε από τα έντυπα. Τι σας έδωσε η συµµετοχή σας στην τηλεόραση;

Πολλά! ∆εν το περίµενα ούτε εγώ ότι θα µου δώσει τόσα πράγµατα. Καταρχάς µού έµαθε ένα καινούργιο επάγγελµα, γιατί, κακά τα ψέµατα, ο δηµοσιογράφος της τηλεόρασης δεν είναι ίδιος µε αυτόν των περιοδικών, όπως αυτός των περιοδικών δεν είναι ίδιος µε εκείνον της εφηµερίδας. Μου έµαθε την εγρήγορση και την αµεσότητα, που δεν την έχουµε όταν είµαστε κλεισµένοι σε ένα γραφείο πίσω από έναν υπολογιστή και γράφουµε. Νιώθω τυχερή που µου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω τηλεόραση, παρότι στην αρχή το έβλεπα απλώς ως µέσο βιοπορισµού.

Η αναγνωρισιµότητα που προσφέρει η τηλεόραση άλλαξε καθόλου τη ζωή σας;

Εγώ δεν είµαι στην πρώτη γραµµή της δηµοσιότητας. ∆ηλαδή ούτε µε κυνηγούν οι φωτογράφοι, ούτε είµαι κρεµασµένη συνέχεια σε ένα περίπτερο. Οπότε η απάντηση είναι µάλλον «όχι», αλλά σίγουρα µε κολακεύει και µε συγκινεί να µε πλησιάζει κάποιος και να µου λέει ότι µε εκτιµάει, ότι του αρέσω, µε βλέπει, µε παρακολουθεί, µε θαυµάζει κ.λπ.

Πολλές φορές ο κόσµος πιστεύει ότι οι παρουσιαστές παίζουν κάποιον ρόλο. Χρειάστηκε να υποκριθείτε κάτι άλλο;

Νοµίζω γι’ αυτό κατάφερα να βρω τη θέση µου κατευθείαν και αυτό ακριβώς µε χαρακτηρίζει, ότι δεν έχω υποκριθεί ποτέ κάτι άλλο από αυτό που είµαι.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved