Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Αυτό που ζουν οι άνθρωποι στο Mega το έχω ζήσει ξανά και ξανά»
Media

Ελιάνα Χρυσικοπούλου: «Αυτό που ζουν οι άνθρωποι στο Mega το έχω ζήσει ξανά και ξανά»

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου που γνωρίσαμε τηλεοπτικά τόσο μέσα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όσο και μέσα από εκείνη της Τζένης Μπαλατσινού, έχει ζήσει δύσκολες στιγμές σε εργασιακό χώρο όταν η εταιρία που δούλευε κατέρρευσε. Και όπως εξηγεί, γνωρίζει πολύ καλά πώς νιώθουν οι άνθρωποι που δουλεύουν στο Mega. Η δημοσιογράφος μιλάει επίσης και για την στιγμή που βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το μαιευτήριο, έχοντας μόλις γεννήσει την κόρη της.

Η κατάσταση στο Mega έχει σοκάρει τον κόσµο που εργάζεται στα Μέσα. Πώς το βιώσατε;

Αυτό που ζουν οι άνθρωποι στο Mega το έχω ζήσει ξανά και ξανά και για µένα είναι ένα déjà vu. Έχω ζήσει ξανά επιχείρηση να καταρρέει ή να υπάρχουν ανυπέρβλητα οικονοµικά προβλήµατα, γιατί ήµουν στις εκδόσεις Λυµπέρη που έκλεισαν. Θεωρώ ότι το Mega έχει αφήσει πίσω του µια κληρονοµιά που είναι πολύ βαριά και ακόµα και αν σταµατήσει να λειτουργεί µε το υπάρχον σχήµα, θα βρεθεί λύση. Με στενοχωρεί πολύ που µένει κόσµος χωρίς δουλειά. Μου αρέσει, από την άλλη, όταν αυτή η κατάσταση κινητοποιεί τον κόσµο να βρει διεξόδους. Εχω δει ανθρώπους που ήταν στις εκδόσεις για χρόνια και πιθανότατα να τους είχαν «καταπιεί» κιόλας, τώρα να θριαµβεύουν σε καινούργια Μέσα, µε καινούργιες ιδέες. ∆ηµιουργείται µια γενιά µε survivors.

Πώς νιώσατε όταν είδατε µια τόσο σηµαντική στιγµή της ζωής σας, όπως η εγκυµοσύνη σας, να προβάλλεται;

Ήταν πάρα πολύ ωραίο. Όταν γέννησα, κάναµε ζωντανή σύνδεση µε την εκποµπή της Ελένης Μενεγάκη, πολλοί είπαν ότι την «πούλησα». Μα, ήµουν πέντε µήνες στην τηλεόραση, φούσκωνα, ξεφούσκωνα, έτρωγα, πόνεσα, δυσφορούσα, δηλαδή όλα ήταν προσωπικές στιγµές, δεν ήταν µόνο η στιγµή της γέννας. Το βίωσα µε πολύ µεγάλη αγάπη από τον κόσµο. Ακόµη το βιώνω έτσι. Οι µαµάδες, για παράδειγµα, που έχουν µωρό στην ηλικία της κόρης µου, ακόµη µε θεωρούν φίλη τους. Έρχονται και µου µιλάνε στους παιδότοπους και µου λένε «ήµασταν µαζί στην εγκυµοσύνη, γέννησα δέκα ηµέρες πριν από εσένα». Υπάρχει φοβερή ταύτιση!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved