Μπρούσκο: Τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα στο τέλος του προηγούμενου ολοκληρώνονται
Media

Μπρούσκο: Τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα στο τέλος του προηγούμενου ολοκληρώνονται

Ο 4ος κύκλος του Μπρούσκο αναμένεται με μεγάλη αγωνία από τους τηλεθεατές, καθώς τα ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα στο τέλος του προηγούμενου ολοκληρώνονται και νέες ιστορίες ανοίγουν.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες και η σεναριογράφος ήδη έχει γράψει τα πρώτα επεισόδια. Σε αυτά θα δούμε τον Σήφη, τη Μελίνα και τον Αχιλλέα να έρχονται αντιμέτωποι με ακόμη μία μυστηριώδη υπόθεση, η οποία αφορά το πτώμα που βρέθηκε στο οινοποιείο του Κρητικού και άφησε να πλανώνται πολλά ερωτήματα. Ποια είναι η ταυτότητα του; Γιατί βρέθηκε εκεί;

Πρόκειται για δολοφονία ή αυτοκτονία; Ήθελε κάποιος να εμπλέξει τον Σήφη σ' αυτή την υπόθεση; Και, τέλος, πώς βρέθηκε στο σημείο το μενταγιόν Μπρούσκο, σύμβολο τη αγάπης του Αχιλλέα και της Μελίνας; Ακόμη, θα δούμε την εξέλιξη της σχέσης του Σήφη με την Αλκηστη. Οι δυο τους πλέον μοιάζουν αδύναμοι να διαχειριστούν το πάθος τους, Μάλιστα, στο τελευταίο επεισόδιο έδωσαν το πρώτο τους φιλί.

Ο δε Σήφης είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα για να είναι μαζί, ξεπερνώντας ακόμη και το γεγονός πως είναι παντρεμένη με τον Αλκιβιάδη, τον παιδικό του φίλο. Από την άλλη μετά την απόφαση του τελευταίου να υπερασπιστεί τον Διαμαντή στην επερχόμενη δίκη του για την απαγωγή της Μελίνας, μένει να δούμε αν τελικά, μαθαίνοντας την αλήθεια, επιμείνει στην απόφαση του μόνο και μόνο για να ανέβει επαγγελματικά, αθωώνοντας τον Διαμαντή ή θα παραιτηθεί από την υπόθεση.

Ακόμη, ο Νεκτάριος παλεύει με τους δικούς του δαίμονες, μιας και η Αλεξάνδρα γεννά τον καρπό του ερωτά τους μακριά από εκείνον. Ο ίδιος έχει επιλέξει να σταθεί στο πλευρό της κόρης του Μαρίνας, η οποία έμεινε ανάπηρη, προκειμένου να τη στηρίξει ψυχολογικά. Στο μεταξύ, Διαμαντής και Δάφνη περνούν μία μεγάλη περιπέτεια μέσα στη θάλασσα, όταν βρίσκουν αναίσθητο τον καπετάνιο τους. Ποιος τους παγίδευσε και γιατί; Ανοιχτό, όμως, είναι και το ερώτημα ποιος είναι ο άνθρωπος ο οποίος έχει κάνει υποχείριο του τον Πάτροκλο, δανείζοντας του χρήματα και πιέζοντάς τον να του τα επιστρέψει.

Και η σχέση του Ματθαίου, όμως, με την Αναστασία περνά τη μεγαλύτερη κρίση μετά τη γνωριμία εκείνης με τον Αλέξη, θα καταφέρει, άραγε, να την κάνει να βάλει οριστικό τέλος στην αγάπη της για τον Κύπριο; Τέλος, στη σειρά αναμένουμε την είσοδο του Ιωσήφ Μαρινάκη σε έναν ρόλο έκπληξη.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved