Γιάννης Σπαλιάρας: «Ήταν τιμητικό που μου τηλεφώνησε η Λαμπίρη»
Media

Γιάννης Σπαλιάρας: «Ήταν τιμητικό που μου τηλεφώνησε η Λαμπίρη»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει δεχτεί αρκετές προτάσεις εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

«Υπάρχει η πρόταση, όπως και για άλλα τηλεοπτικά πράγματα που συζητάω, για κάποια δική μου εκπομπή, αλλά και για ένα σήριαλ. Απ' όλα αυτά δεν ξέρω τι θα κάνω» είπε το Λοιπόν.

-Πως θα τα συνδυάσεις;
«θα προσπαθήσω όσο μπορώ να τα συνδυάσω, έτσι κι αλλιώς έκανα πολλά πράγματα, πάντα, διαφορετικά μεταξύ τους. Ασχολούμαι με τη γυμναστική, κάνω κάποιες φωτογραφήσεις, δουλεύω σαν ηθοποιός, έχω το μαγαζί με τα συμπληρώματα διατροφής κι όλο αυτό εξελίσσετε συνεχώς. Ελπίζω με τη νέα χρονιά να είμαι καλά, να έχω και τα συμβόλαια μου με τις αθλητικές εταιρείες διατροφής»

- Θα έχεις ρόλο... πανελίστα;
« Δεν μου αρέσει ο όρος. Θεώρησα πολύ τιμητικό που μου τηλεφώνησε η Χριστίνα Λαμπίρη, μου έδειξε ότι με πιστεύει πάρα πολύ, κι αυτό μέτρησε για μένα πάνω απ' όλα. Έχω έρθει σε συμφωνία, δεν έχω υπογράψει ακόμα»

-Κατά μία έννοια θα κάνεις δημοσιογραφική δουλειά.
«Δε νομίζω ότι τώρα, όσοι είναι στην τηλεόραση, είναι όλοι δημοσιογράφοι, θέλω να μάθω την τηλεόραση κι άλλο, θέλω να δοκιμαστώ, αυτός είναι ο λόγος που το κάνω, αυτό με ελκύει κι όχι τόσο το οικονομικό. Πέρσι ήμουν κριτής στα κυπριακά καλλιστεία, δοκίμασα το ζωντανό πρόγραμμα, κι ήταν μια ωραία εμπειρία»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved