Γεννητούρια στο «Ταμάμ»
Media

Γεννητούρια στο «Ταμάμ»

Ο Νίκος Μαγδαληνός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα... μεταμορφωθεί σε «Αλί». Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τη συνταγή της επιτυχίας και μιλά για τα νέα επεισόδια της σειράς «Ταμάμ».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η αγάπη του κόσμου μάς έφερε εδώ. Είναι τιμή μου που ως καλλιτέχνης επί 25 χρόνια σε κρατικές σκηνές συμμετέχω σε αυτή τη σειρά με αυτό το υπέροχο team, ξεκινώντας πρώτα από τους συγγραφείς, τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς» λέει ο πρωταγωνιστής στην «Espresso».

Ο Νίκος Μαγδαληνός αποκαλύπτει ότι «όταν στο τέλος της δεύτερης σεζόν μάς είπαν ότι το σίριαλ θα σταματήσει, στενοχωρήθηκα. Ο κόσμος και η αγάπη που μας δείχνει σε αυτή τη δύσκολη περίοδο είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσουμε. Και πραγματικά, όπου και να πάω όλοι με ρωτούν για τη συνέχεια. Με σταματάνε παιδιά, αλλά και μεσήλικες και παππούδες, και αυτό δείχνει την απήχηση που έχει η σειρά στο κοινό». Ακόμη και στις πρόσφατες διακοπές του, στον Λόγγο Αιγίου, ο ηθοποιός δεν βρήκε... ησυχία! «Δεν με άφηναν λεπτό. Με ρωτούσαν για το σίριαλ και ήθελαν να βγάλουμε φωτογραφίες, κι εγώ χαιρόμουν πολύ που έβλεπα αυτές τις αντιδράσεις. Αυτό φαίνεται και με τη διαφορά στο μαύρισμα, αφού σε όλες τις φωτογραφίες πόζαρα φορώντας... μπλούζα».

Οσο για την επιτυχία του «Ταμάμ»; «Θεωρώ ότι το μυστικό είναι ότι πιάνει όλες τις ηλικίες. Τους πιτσιρικάδες για τους νέους πρωταγωνιστές και τους πιο μεγάλους από περιέργεια και ενδιαφέρον για το ποια θα είναι η εξέλιξη της ιστορίας» αναφέρει, ενώ, όταν τον ρωτάμε για το τι θα αντιμετωπίσει φέτος ο Αλί, ευγενικά μας απαντά: «Δεν μπορώ να πω πολλά για την εξέλιξη της ιστορίας, επίσης δεν ξέρω πολλά πράγματα, γιατί αρχίζουμε γυρίσματα σε δύο εβδομάδες και δεν έχω πάρει όλα τα σενάρια. Αυτό που θα σας αποκαλύψω είναι ότι θα γίνω μπαμπάς! Μέσα από αυτήν τη νέα κατάσταση θα δούμε και τη σύγκρουση των δύο κόσμων, αφού γονείς θα γίνουν και η Ελλη και ο Τζεμ. Ετσι θα δούμε τον τρόπο με τον οποίο θα μεγαλώνει το κάθε ζευγάρι το παιδί του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved