Λευτέρης Ελευθερίου: «Πάντα υπάρχει άγχος για να είναι καλό το αποτέλεσμα»
Media

Λευτέρης Ελευθερίου: «Πάντα υπάρχει άγχος για να είναι καλό το αποτέλεσμα»

Το «Daddy Cool» αν και ξεκίνησε να προβάλλεται προς το τέλος της περασμένης τηλεοπτικής σεζόν αγαπήθηκε από τον κόσμο και πήρε το «πράσινο φως» για να συνεχιστεί και φέτος. Ήδη έχουν γυριστεί και τα δεκατρία επεισόδια του δεύτερου κύκλου.

«Το γεγονός ότι το σίριαλ επιλέχτηκε να συνεχιστεί και του χρόνου με χαροποιεί ιδιαίτερα. Σημαίνει ότι κάνουμε καλά τη δουλειά μας. Από την άλλη, πάντα υπάρχει άγχος για να είναι καλό το αποτέλεσμα, να μην επαναλαμβάνεσαι και προσπαθείς να αποδίδεις όσο καλύτερα αυτό που σου δίνεται. Το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου δημιούργησε πολλά ερωτήματα στους τηλεθεατές» τόνισε στο TV Έθνος ο Λευτέρης Ελευθερίου.

- Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Μήτσου με τη Στέλλα τώρα που εκείνη γνώρισε τον βιβλιοπώλη;

«Η Στέλλα έχει δώσει όλη της την αγάπη στο «Mamas» και όλοι την έβαλαν στη ζωή τους, αυτόματα. Τους κέρδισε αμέσως. Ακόμη και τον πατέρα, τον Ντίνο. Είναι η μοναδική κοπέλα που συμπαθεί. Η Στέλλα επίσης έχει μια φυσική τάση προς τον Μάξιμο, της αρέσει. Ουσιαστικά ο Μήτσος είναι ακόμη «κομμάτι» του Μάξιμου και θα κινηθεί ανάλογα με το τι θα κάνει εκείνος. Δηλαδή, νομίζω ότι ο Μήτσος κάνει λίγο πίσω γιατί μάλλον ο Μάξιμος είναι ερωτευμένος με τη Στέλλα και εκείνος θα οπισθοχωρήσει. Πάντως, ο Μήτσος στον δεύτερο κύκλο του σίριαλ θα καταλήξει με γυναίκα. Ο στόχος του είναι να κάνει οικογένεια.»

-Τελικά τι θα γίνει με τη μητέρα σας;

«Η πολυπόθητη εμφάνιση της μάνας. Είναι μαγικό όταν εμφανίζεται η μάνα των παιδιών που τα έχει παρατήσει για πολύ καιρό. Συμβαίνει το εξής περίεργο: Ξανασυναντάς τον εαυτό σου την πε-ρίοδο που έγινε η ρήξη με αυτόν τον άνθρωπο. Σαν να γίνεσαι ένα παιδάκι 3, 4 χρόνων Θα δούμε τον Μάξιμο και τον Μήτσο πώς αντιμετώπισαν εκείνη την περίοδο το χωρισμό με τον πατέρα τους, τις αποφάσεις να φύγει. Περιμένουν απαντήσεις από αυτήν.»

-Γιατί, ποιος είναι ο λόγος που το έκανε;

«Είναι πολύ περίεργο, αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις τα παιδιά κατηγορούν τον εαυτό τους. Θεωρούν ότι είχαν παίξει και εκείνα ρόλο στην απόφαση της μητέρας να φύγει. Ο πατέρας τους δεν τους έδωσε ποτέ σαφή απάντηση. Έχουν προσπαθήσει μόνοι τους να τις δώσουν.»

- Όταν την δουν θα καταλάβουν τι έχει συμβεί. Θα αλλάξει η γνώμη τους για τον πατέρα τους;

«Ναι, γιατί ο ίδιος ο πατέρας τους αλλάζει σαν άνθρωπος με αυτά που θα συμβούν. Θα γίνει πιο υπεύθυνος.»

-Ο χαρακτήρας που υποδύεσαι, ο Μήτσος, αγαπάει πολύ τον αδελφό του τον Μάξιμο.

«Νομίζω ότι όλη η ιστορία του Μήτσου ξεκινάει από τον πατέρα του. Μεγάλωσε χωρίς τη μητέρα του και προσπαθώντας να αντιγράψει το πρότυπο του πατέρα του, που ήταν ένα «ρεμάλι», έμαθε να ακολουθεί τα λεγόμενα του. Να απαξιώνει" τις γυναίκες και να θεωρεί ότι οι επιλογές του Μάξιμου είναι λανθασμένες. Από την άλλη επειδή ο πατέρας του εργαζόταν στο καφενείο, ο Μήτσος μεγάλωσε ουσιαστικά με τον αδελφό του. Οπότε ο Μάξιμος έχει πάρει τον ρόλο της μητέρας. Είναι ο άνθρωπος που θα συμβουλευτεί, ο άνθρωπος που θα ' ακούσει το τέλος της ημέρας, τον επηρεάζει. Γι' αυτό υπάρχει τόση αγάπη στο πρόσωπο του.»

-Έχετε κοινά στοιχεία με τον ρόλο σου;

Πρέπει να υπάρχουν κοινά στοιχεία με τον χαρακτήρα που υποδύεσαι και πρέπει ο ηθοποιός να βρει και τα αντίθετα. Και εμένα και του Μήτσου μας αρέσει να προσφέρουμε και έχουμε αδυναμία στο τραγούδι και στην... κουζίνα. Από την άλλη, εγώ δεν έχω πληγωθεί όπως ο Μήτσος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved