Η δημοσιογράφος που φυλακίστηκε 10 μέρες από τους τζιχαντιστές
Media

Η δημοσιογράφος που φυλακίστηκε 10 μέρες από τους τζιχαντιστές

Η δημοσιογράφος που φυλακίστηκε 10 μέρες από τους Τζιχαντιστές. Συνελήφθη στην Τουρκία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει αναρτήσει η ίδια στο twitter, έχει την έδρα της την Κωνσταντινούπολη και δουλεύει με το κομμάτι για διάφορα δυτικά ΜΜΕ, όπως τα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα MSNBC και ABC ή ο ιστότοπος Vice News.

Στον facebook γράφει ότι κατάγεται από τη Ντεϊτόνα Μπιτς της Φλόριντας και ότι πήρε το πτυχίο της από το πανεπιστήμιο της Φλόριντας το 2005. Είναι μουσουλμάνα και φοράει μαντίλα σε πολλές φωτογραφίες της.

Στις τελευταίες δημοσιεύσεις της στο twitter και το Facebook, η Λίντσεϊ Σνελ ανέφερε ότι φυλακίστηκε για δέκα ημέρες από τζιχαντιστές του Μετώπου Υποστήριξης (Τζαμπχάτ αλ Νούσρα) στη Συρία πριν διαφύγει με τη βοήθεια «ενός γενναίου άνδρα με μοτοσικλέτα».

Στη σελίδα της στο Facebook αναφέρει ότι μπόρεσε να καταγράψει την αιχμαλωσία της καθώς οι δεσμώτες της την άφησαν να κρατήσει το κινητό της τηλέφωνο: «Είναι μια απίστευτη ιστορία», υποστηρίζει.

Δεν κάνει καμιά αναφορά στην επιστροφή της την Τουρκία. Η Σνελ «έχει συλληφθεί στην Τουρκία», είπε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κίρμπι. «Εξ όσων αντιλαμβάνομαι, επέστρεψε στην Τουρκία από τη Συρία και κρατείται αυτή τη στιγμή σε μια φυλακή στην επαρχία Χατάι».«Διώκεται για παραβίαση στρατιωτικής ζώνης, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για τους λόγους που είχε πάει στη Συρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved