Kara Sevda: Καταιγιστικές οι εξελίξεις
Media

Kara Sevda: Καταιγιστικές οι εξελίξεις

Οι ήρωες της αγαπημένης σειράς σε νέες περιπέτειες. Διαβάστε τις εξελίξεις στο επόμενο επεισόδιο...

Η Νιχάν δηλώνει στον σύζυγό της πως δεν θα υποκύψει στους εκβιασμούς του και πως έχει σκοπό να τον εγκαταλείψει. Του ζητά μάλιστα να προχωρήσουν στην έκδοση του διαζυγίου τους με συνοπτικές διαδικασίες. Εκείνος προσπαθεί με κάθε τρόπο να τη μεταπείσει και στη συνέχεια ξεκινάει την προσφιλή τακτική του: τις απειλές. Η κοπέλα όμως είναι αποφασισμένη για οριστική ρήξη και έχει ήδη σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της στο πλευρό του αγαπημένου της Κεμάλ.

Η Ζεϊνέπ κρυφακούει μια συζήτηση του Οζάν και ανακαλύπτει πως κάτι σοβαρό τής κρύβει, ένα μυστικό απ’ το παρελθόν και αποφασίζει με κάθε τρόπο να μάθει την αλήθεια. Αυτό δεν είναι και κάτι το τόσο εύκολο για την κοπέλα. Την ίδια στιγμή ο Εμίρ επιστρατεύει τον Ταρίκ για να παγιδεύσει τον Τουφάν, ενώ ο Κεμάλ ενημερώνει την Ασού πως η Νιχάν χωρίζει οριστικά από τον Εμίρ.

Η Νιχάν και ο Κεμάλ πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, αφού μετά από τόσο καιρό ζουν το όνειρό τους και είναι επιτέλους μαζί. Σχεδιάζουν το μέλλον τους και αποφασίζουν να αφήσουν τον εφιάλτη των περασμένων χρόνων πίσω τους. Ο Εμίρ παίρνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων και μαθαίνει πως ο Τουφάν δεν είναι αδελφός του. Οπότε αποφασίζει να προχωρήσει σε αλλαγή τακτικής...

Λίγο αργότερα η Ασού στήνει ολόκληρη επιχείρηση για να μπορέσει να επισκεφτεί στα κρυφά τη μητέρα της. Θα της υποσχεθεί πως θα εκδικηθεί για όλα και πως θα πληρώσει τον Γκαλίπ με το ίδιο νόμισμα. Ο Εμίρ συνεχίζει να παρενοχλεί τη Νιχάν και κάνει τα πάντα για να την αναγκάσει να επιστρέψει κοντά του. Ενας νέος εκβιασμός προς την κοπέλα θα ανατρέψει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα και θα φέρει εμπόδια στη σχέση της με τον Κεμάλ.

Ο Τουφάν περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Εμίρ ότι ποτέ δεν τον εμπιστεύτηκε ενώ εκείνος ήταν πάντα πιστός στον εργοδότη του. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών θα έχει ολέθρια κατάληξη.Η Ζεϊνέπ ασκεί αφόρητες πιέσεις στον Οζάν να της αποκαλύψει το μυστικό του, ενώ η Λεϊλά δέχεται να παραδώσει ένα γράμμα στον Κεμάλ εκ μέρους της Νιχάν.

Η κοπέλα βρίσκεται σε μεγάλη απελπισία και αυτήν τη φορά θα κάνει τα πάντα για να μη χάσει τον αγαπημένο της για μια ακόμη φορά.

Ο Κεμάλ συγκινείται από αυτά που του γράφει στο γράμμα η Νιχάν. Αποφασίζει να τη διεκδικήσει με κάθε κόστος ακόμη και αν κινδυνεύσουν μέλη της οικογένειάς του. Την παίρνει τηλέφωνο και της ζητά να συναντηθούν ώστε να ξεκαθαρίσουν μια για πάντα όσα τους χωρίζουν και να καταστρώσουν σχέδιο για το πώς μπορούν να είναι μαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved