Μπρούσκο: Ο Παύλος χωρίζει οριστικά Ματθαία και Αναστασία;
Media

Μπρούσκο: Ο Παύλος χωρίζει οριστικά Ματθαία και Αναστασία;

Ο Αλέξης εμφανίζεται στη ζωή της Αναστασίας, με τις... ευλογίες του Παύλου. Αν και χάνει τη... μάχη, ο Ματθαίος είναι αποφασισμένος να κερδίσει τον πόλεμο κόντρα σε όσους θέλουν να διαλύσουν τη σχέση του με την όμορφη Κρητικιά.

Η αυλαία της νέας σεζόν επιφυλάσσει σκληρές δοκιμασίες για ένα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια της σειράς. Ο Ματθαίος και η Αναστασία έχουν έρθει αντιμέτωποι με ανυπέρβλητα εμπόδια, ωστόσο κάθε φορά με έναν... μαγικό τρόπο κατάφερναν να συμφιλιωθούν. Γιατί στην πραγματικότητα ποτέ δεν έπαψαν να αγαπιούνται αληθινά. Εξάλλου έχουν πλέον και ένα παιδί, που θα τους ενώνει για πάντα. Ο ερωτάς τους ήταν από την αρχή καταδικασμένος να περάσει από σαράντα κύματα... Παρά την επαγγελματική συνεργασία, η αιώνια κόντρα των οικογενειών τους, που πυροδοτείται συνήθως από τον Σήφη και τον Διαμαντή αλλά και μια σειρά παρεξηγήσεων έχουν οδηγήσει στον χωρισμό άπειρες φορές.

Στον τρίτο κύκλο της σειράς οι δυο ερωτευμένοι συγκρούστηκαν χειρότερα από ποτέ. Μια ακόμα παγίδα του θείου της κάνει την Αναστασία να πιστέψει πως αγαπημένος της θέλει να τη δολοφονήσει στοχεύοντας στην περιουσία της. Ο Ματθαίος, αν και αρχικά ήταν αυτός που έπρεπε να πείσει για την αθωότητα του, πληγώνεται από τη συμπεριφορά της και αποφασίζει να την ξεγράψει. Δυστυχώς όμως ένα ακόμα αναπάντεχο συμβάν έρχεται για να επιδεινώσει το ήδη βαρύ κλίμα ανάμεσα καλύπτει πως έχει έναν άγνωστο γιο, που προέκυψε από μια σύντομη περιπέτεια του παρελθόντος, προσπαθεί να εξηγήσει στην Αναστασία ότι αγνοούσε την ύπαρξη του τόσα χρόνια. Η κοπέλα, γνωστή για την περηφάνια και τον εγωισμό της, δεν ακούει κουβέντα.

Λίγο πριν από την αυλαία τρίτης σεζόν ο Ματθαίος και η Αναστασία «λυγίζουν» υπό το βάρος των συναισθημάτων τους και είναι έτοιμοι να ξανασμίξουν. Δυστυχώς όμως ο Παύλος έχει άλλα κατά νου. Αν και κάποτε τον εκτιμούσε, δεν θέλει να βλέπει ούτε ζωγραφιστό τον πρώην γαμπρό του.

Έτσι, καταστρώνει ένα σχέδιο για να παντρέψει την κόρη του με έναν άντρα της αρεσκείας του, τον Αλέξη γιο ενός καλού του φίλου. Ο νεαρός άντρας εισβάλλει ξαφνικά στη ζωή της Αναστασίας για να την ανατρέψει. Γοητεύεται από εκείνη και της το δείχνει από την πρώτη στιγμή, ενώ και η Αναστασία δεν είναι αδιάφορη απέναντί του. Ο Ματθαίος πληγώνεται πολύ, κυρίως επειδή ήταν έτοιμη να της ζητήσει ευθέως να γίνουν ξανά ζευγάρι. Ζηλεύει αφόρητα, αλλά δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Οι δύο αντίζηλοι αναμένεται να συγκρουστούν (Ανελέητα για χάρη της Αναστασίας, ενώ ο Παύλος θα διαδραματίσει ρόλο-κλειδί στις εξελίξεις.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved