Χρήστος Φερεντίνος: «Η εποχή επιβάλλει να προσαρμοστείς»
Media

Χρήστος Φερεντίνος: «Η εποχή επιβάλλει να προσαρμοστείς»

Ο Χρήστος Φερεντίνος και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν πυρετωδώς το Deal. Έχουν κάνει δοκιμαστικά;

«Όχι, ξεκινάμε αυτές τις μέρες και είχαν έρθει στελέχη για να μιλήσουμε για το παιχνίδι, το οποίο θα είναι ανανεωμένο. Τον Οκτώβριο θα είμαστε κανονικά στον αέρα. Η αλήθεια είναι ότι το «Deal» είναι ένα πολύ δημοφιλές παιχνίδι, τα οποίο έδινε πολλά χρήματα. Θεωρήσαμε ότι ήρθε η στιγμή να μπει μια άνω τελεία. Να κλείσουμε τον κύκλο του «Άκου τι είπαν», που προβλήθηκε για τρεις σεζόν, και να κάνουμε το «Deal, που είναι δοκιμασμένο, πετυχημένο και η εποχή είναι τέτοια που το σηκώνει ξανά» τόνισε στο 7 Μέρες TV

- Υπάρχει κάποια βασική αλλαγή στους κανόνες;

«Όχι. Υπάρχουν 22 παίκτες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, οι οποίοι προσπαθούν να πουλήσουν όσο καλύτερα γίνεται το κουτί τους στον τραπεζίτη. Φυσικά, θα υπάρχει και πάλι ένας δικηγόρος.»

- Είναι εύκολο να ξανακάνετε κάτι που ξέρετε ή πρέπει να δείξετε ένα νέο προφίλ;

«Η εποχή επιβάλλει να προσαρμοστείς. Άλλη εποχή ήταν πριν από 8 ή 10 χρόνια, άλλη εποχή είναι τώρα. Και οι παίκτες θα έχουν άλλη ψυχολογία και τα ρίσκα τους θα είναι διαφορετικά. Το παιχνίδια, πάντως, επιστρέφουν δυναμικά στην τηλεόραση. Στα χρόνια της κρίσης ο Alpha έβαλε ξανά ένα τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμα. Έχω περάσει από πολλά κανάλια και έχω να πω ότι στον ΑLΡΗΑ έχουμε μία από τις πιο αγαπημένες οικογένειες και ομάδες. Είναι ένα κανάλι που κατάφερε σε δύσκολες εποχές να στήσει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα και να είναι πρώτο. Και το ξαναλέω, θα είναι πολύ άδικο να δούμε κανάλια να χάνονται, γι' αυτό είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί μια λύση πιο δίκαιη από το διαγωνισμό.»

-Παίζει ρόλο στην επιτυχία ότι το ίδιο το κοινό έστρεψε ξανά την προσοχή του στα τηλεπαιχνίδια;

«Το κοινό πάντα ήθελε να βλέπει τηλεπαιχνίδια, αρκεί να υπάρχουν. Και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν σταματήσει ποτέ να υπάρχουν στους τηλεοπτικούς δέκτες της Ευρώπης και όλου του κόσμου. Μερικά, μάλιστα, είναι για πάρα πολλά χρόνια στον αέρα, όπως το «Ακου τι είπαν», ο «Εκατομμυριούχος» και το «Deal», που δεν έχουν σταματήσει, γιατί το κοινό τα αγαπάει. Βέβαια, στην Ελλάδα είναι λίγο διαφορετικές οι συνθήκες και το πώς φθείρεται γρήγορα ή το πώς φθείρουν ένα προϊόν -κι αυτό είναι μια άλλη ιστορία-, αλλά είναι λογικό να υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος για ένα παιχνίδι. Το «Deal» είναι αγαπημένο, γιατί είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και σου δίνει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις, να παίξεις, να έρθεις κοντά στον παίκτη μέσα από μια σύνθετη διαδικασία και, όταν το αποτέλεσμα είναι καλό, η χαρά είναι απερίγραπτη για όλους. Γενικότερα, είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στην τύχη και ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να αλλάξει τη ζωή του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved