Media

Έξαλλος πασίγνωστος ηθοποιός με τα αστεία παρουσιάστριας- Ακύρωσε όλες τις συνεντεύξεις του

Gossip-tv Team

Μπορεί να φημίζεται για το χιούμορ του, αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν το χρησιμοποίησε καθόλου. 

Ο ηθοποιός πήγε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και όταν η παρουσιάστρια άρχισε να του κάνει αστεία και να του περιγράφει την φαντασίωσή της, εκείνος έγινε έξαλλος.

Ο λόγος για τον Jonah Hill, ο οποίος πήγε καλεσμένος στην εκπομπή Le Grand Journal με παρουσιάστρια την Ornella Fleury.

Η Ornella Fleury περιέγραψε την σεξουαλική φαντασίωση της με ένα ακραίο χιούμορ: «Ήταν όταν σε είδα να σε σοδομίζει ένας δαίμονας τριών μέτρων στο This is the end που είπα στον εαυτό μου, αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου.» Το σχόλιο της δέχτηκε μια άκομψη απάντηση από τον Jonah Hill, ο οποίος σχολίασε «Και εσύ; Ακούω πως σοδομίζεσαι πολύ συχνά».

Η παρουσιάστρια όμως συνέχισε λέγοντας: «Η σεξουαλική μου φαντασίωση είναι να συναντιόμασταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου τη νύχτα. Να μιλούσαμε, να με έκανες να γελάσω, να γελάσω πολύ και έπειτα ξαφνικά να φέρεις τους φίλους σου Leonardo DiCaprio και Brad Pitt και να …φύγεις.»

Ο Jonah Hill δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ για να με γελοιοποιήσει ένα κορίτσι που λέει τον καιρό».

Τέλος, η παρουσιάστρια είπε για το περιστατικό: «Νόμιζα ότι απλά σαχλαμαρίζω με έναν φίλο, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε φίλοι. Η πραγματικότητα είναι πως εκείνος έχει προταθεί δυο φορές για Όσκαρ και εγώ απλά έχω δυο βίντεο στο youtube. Έχει κάνει ταινίες με τον Scorese και τον Tarantino και εγώ μια διαφήμιση για καθαριστικά προϊόντα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved