Γιώργος Θεοφάνους για Junior Music Star: «Βρεθήκαμε μπροστά σε χιλιάδες αιτήσεις»
Media

Γιώργος Θεοφάνους για Junior Music Star: «Βρεθήκαμε μπροστά σε χιλιάδες αιτήσεις»

Το Junior Music Star βρίσκεται στην τελική ευθεία. 

Η παραγωγή και ο Γιώργος Θεοφάνους έχουν ήδη καταλήξει στους μικρούς τραγουδιστές και μουσικούς, αλλά η επιλογή δεν ήταν καθόλου εύκολη.

-Οι μικροί υποψήφιοι θα αποδειχθούν τελικά μεγάλα ταλέντα;

«Βρεθήκαμε μπροστά σε χιλιάδες αιτήσεις και βίντεο, είδαμε πάρα πολλά παιδιά και με πολύ μεγάλη δυσκολία -και με γνώμονα ακόμα και τη διαφορετικότητα- καταλήξαμε στους οκτώ τραγουδιστές και στους οκτώ μουσικούς, που συμμετέχουν στο "Junior Music Star". Ωραίοι είναι ο Μπρούνο Μαρς καν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, αλλά ο στόχος μου ήταν να καταφέρω να βρω παιδιά που ασχολούνται και με την ελληνική μουσική και την παράδοση. Νομίζω ότι το πετύχαμε· αυτό σε ένα μεγάλο βαθμό. Έχουμε ένα αγόρι που παίζει ποντιακή λίρα, ένα άλλο από την Ήπειρο που παίζει κλαρίνο, μπουζούκι, ακόμα και κανονάκι και φυσικά κλασικά όργανα, όπως το πιάνο, η κιθάρα, το βιολί και τα τύμπανα. Αλλά και μικρούς εξαιρετικούς τραγουδιστές, οι οποίοι έχουν γίνει μια οικογένεια εδώ και αρκετές εβδομάδες. Βρισκόμαστε στα γυρίσματα και κάθε μέρα μας αποδεικνύουν πόσο μεγάλα ταλέντα είναι».

-Είστε ικανοποιημένος από τη μέχρι τώρα πορεία του παιχνιδιού;

«Πάρα πολύ, γιατί συνειδητοποιούμε όλοι πόσες όμορφες ιστορίες κρύβονται πίσω από τα τραγούδια, τιμούμε συνθέτες, στιχουργούς και τραγουδιστές, οργανοπαίχτες από όλα τα είδη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved