Παπαδημητρίου: «Συζητάω με κανάλια. Δεν αποφάσισα να μπω στη πρωινή ζώνη για μια σεζόν»
Media

Παπαδημητρίου: «Συζητάω με κανάλια. Δεν αποφάσισα να μπω στη πρωινή ζώνη για μια σεζόν»

«Τα "Καλημερούδια" ή πρωινό ενός άλλου τύπου και τίτλου είναι η προτεραιότητα μου, και περιμένω για να ξεκινήσω. Συζητάω με αρκετά κανάλια, δεν αποφάσισα να μπω στην πρωινή ψυχαγωγία για μία σεζόν, για μία χρονιά. Ήταν κάτι που ρίσκαρα, το δούλευα πολύ στο μυαλό μου και το αποφάσισα, δίνοντας με δίψα μια καθημερινή μάχη και πιστεύω ότι το κοινό ανταποκρίθηκε».

Αυτή είναι η απάντηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου σε καθημερινή εφημερίδα σχετικά με όσα γράφτηκαν τις προηγούμενες μέρες τα ποία αφορούν τις προθέσεις του Mega για την πρωινή ζώνη ωστόσο, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις και ην επίσχεση εργασίας των υπαλλήλων η ηθοποιός πρέπει να προσανατολιστεί σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

«Έχω μιλήσει με τον Σκάι για μια ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά δεν έχουμε καταλήξει. Επίσης, έχω κάνει μια πρώτη συζήτηση για τη νέα καθημερινή σειρά του Δημήτρη Αρβανίτη «Music Mall», ωστόσο δεν αποφασίστηκε κάτι περισσότερο» αναφέρει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Για να σας μιλήσω μέσα από την καρδιά μου, το να είμαι απλά και μόνο στην τηλεόραση δεν μου λέει κάτι. Το να επιστρέψω στην πρωινή ζώνη ενός τηλεοπτικού σταθμού και να δώσω εκεί όλο μου το μεράκι, χτίζοντας κάτι όμορφο με τη δική μου υπογραφή, ναι, αυτό με ενδιαφέρει και θα το πραγματοποιούσα με πάθος, γιατί θέλω να εξελιχθώ».

Η Ντορέττα στενοχωριέται με όσους σκέφτονται να ρίξουν μαύρο στα μη αδειοδοτούμενα κανάλια στις αρχές Δεκεμβρίου. «Δένε ότι από τον κάθε σταθμό θα χαθούν 500 θέσεις εργασίας. Δεν είναι έτσι. Ξέρετε πόσες εξωτερικές παραγωγές υπάρχουν; Μακάρι να μη γίνει αυτό το εφιαλτικό σενάριο πραγματικότητα μέσα στην κρίση» υποστηρίζει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved