Media

Τατιάνα Στεφανίδου: Η απώλεια του συνεργάτη της, το «μαύρο» στα κανάλια και το παράπονό της

Gossip-tv Team

Η Τατιάνα Στεφανίδου εξομολογήθηκε πόσο της «στοίχισε» ο χαμός του συνεργάτη της, Λάμπρου Χαβέλα, το παράπονο που έχει από τον εαυτό της αλλά και για το «μαύρο» στα κανάλια.

«Νομίζω τα καλοκαίρια στην Ελλάδα είναι πολύτιμα για όλους. Ζούμε σε μια ευλογημένη χώρα που μπορεί να περνάμε δύσκολα αλλά στη θάλασσα μια μια μπυρίτσα, ένα ουζάκι, ένα κομμάτι καρπούζι θα τα καταφέρουμε». Αναφέρθηκε ακόμα στο «μαύρο» στα κανάλια. «Μια χρονιά που δυστυχώς πολλοί ξεκινούν έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι θα μείνουν χωρίς δουλειά. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε τις εξελίξεις γιατί δεν μπορούμε να τις καθορίσουμε». Μια ημέρα πριν την πρεμιέρα της χάνει τον συνεργάτη της και συγκλονίζεται.

«Δεν μου είχε τύχει να χάσω άνθρωπό μου όχι μόνο συνεργάτη μου με τέτοιο τρόπο. Του είχα πάρα πολλή μεγάλη αδυναμία. Ήθελα πολλά χρόνια να συνεργαστώ μαζί του. Ήταν πολύ δύσκολα για όλους μας. Είχαμε να ετοιμάσουμε την πρεμιέρα και ταυτόχρονα να κοντρολάρουμε τον πόνο της απώλειας. Ζοριστήκαμε και ζοριζόμαστε πολύ, μας λείπει πολύ αλλά έτσι είναι η ζωή».

Κλείνοντας εξομολογήθηκε το παράπονό της. «Το μόνο παράπονο που έχω από τον εαυτό μου είναι ότι θα ήθελα να δουλεύω λιγότερο και να ζω περισσότερο. Δεν ζούμε, δουλεύουμε»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved