Χριστίνα Λαμπίρη: Τα συναισθήματά της πριν την πρεμιέρα και το«μαύρο» στο Epsilon
Media

Χριστίνα Λαμπίρη: Τα συναισθήματά της πριν την πρεμιέρα και το«μαύρο» στο Epsilon

Η Χριστίνα Λαμπίρη λίγο πριν την πρεμιέρα της εξομολογείται πώς νιώθει και σχολιάζει τη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών αδειών.

Ένα εικοσιτετράωρο πριν από την πρεμιέρας σας. Τι συναισθήματα έχετε;

Άλλη... ερώτηση! (γέλια). Ενθουσιασμό, άγχος, χαρά, άγχος και πάει λέγοντας... Το άγχος κολλάει μετά από κάθε άλλο συναίσθημα...

Είναι η πιο δύσκολη πρώτη επίσημη της καριέρας σας λόγω των άσχημων καταστάσεων που υπάρχουν στο τηλεοπτικό πεδίο;

Θέλω να είμαι όσο πιο αισιόδοξη μπορώ μέσα σε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων. Όταν ταξιδεύεις με αεροπλάνο κι έχει έντονες αναταράξεις, κοιτάς πάντα στα μάτια το πλήρωμα για να διαβάσεις το φόβο ή τη χαλαρότητα. Κάπως έτσι είμαι κι εγώ μέσα στο κανάλι. Μόλις συναντήσω στέλεχος, κοιτάω στα μάτια να καταλάβω πού βρισκόμαστε. Πρέπει να σου πω ότι μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχω διαπιστώσει ανησυχία. Εμείς σε κάθε περίπτωση είμαστε επαγγελματίες και συνεχίζουμε τη δουλειά μας κανονικά μέχρι νεωτέρας.

Πόσο σας αγχώνει και σας φοβίζει το ότι το κανάλι στο οποίο εργάζεστε δεν κατάφερε να πάρει τηλεοπτική άδεια;

Θέλω να μείνουμε στο ότι είμαι αισιόδοξη και πιστεύω ότι στο τέλος όλα θα πάνε καλά!

Ποια είναι η γνώμη σας για την όλη διαδικασία;

Αποκλείω το ενδεχόμενο να ήταν ο μόνος τρόπος να μπει τάξη στο τοπίο όπως λένε. Το γεγονός ότι υπάρχουν υγιείς και συνεπείς επιχειρήσεις στο χώρο έπρεπε να ληφθεί υπ’όψιν στο διαγωνισμό. Κανείς δεν επιτρέπεται να δουλεύει εις βάρος κανενός αλλά δεν εξομοιώνουμε και το σύμπαν... Προφανώς δεν θα ήταν πια στο μανίκι οι άσοι μου, αν σ' τους αποκάλυπτα (γέλια)! Λίγη υπομονή μέχρι αύριο το μεσημέρι.

Πηγή: Τηλεόραση

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved