Τσιμιτσέλης – Συριοπούλου: «Το ελληνικό κοινό είναι πολυπολιτισμικό»
Media

Τσιμιτσέλης – Συριοπούλου: «Το ελληνικό κοινό είναι πολυπολιτισμικό»

Η νέα σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», βασίζεται στη κολομβιανή τηλενουβέλα «Nouevo Rico, Nouevo Pobre». Οι δυο από τους πρωταγωνιστές, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Ευαγγελία Συριοπούλου, σε πρόσφατη συνέντευξη τους μιλούν για το πώς πιστεύουν ότι θα υποδεχτεί τη σειρά η Ελληνική πραγματικότητα.

«Δεν είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει. Πολλά format από το εξωτερικό έχουν προσαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία στην ελληνική πραγματικότητα. Το ίδιο ελπίζουμε πως θα συμβεί και στη δική μας περίπτωση. Και γιατί να μη συμβεί δηλαδή; Πρόκειται για προσεγμένο σενάριο, με πολύ χιούμορ και φρέσκα πρόσωπα», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο Τηλέραμα ενώ η ηθοποιός συμπληρώνει:

«Το ελληνικό κοινό είναι πολυπολιτισμικό! Το έχει αποδείξει άλλωστε και στο παρελθόν πως το ενδιαφέρον του παραμένει ενεργό όταν υπάρχουν καλή μυθοπλασία και ωραία ιστορία. Τώρα, όσον αφορά το "Ελα στη θέση μου", είναι τόσο καλά προσαρμοσμένο οε δεδομένα οικεία στο ελληνικό κοινό, που δεν νομίζω ο κόσμος να διακρίνει "κολομβιανή" κουλτούρα στη σειρά. Είναι εξαιρετική δουλειά και είμαι σίγουρη πως θα αγαπηθεί πολύ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved